نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نان بهصورت نرم و خزنده گران شد و حالا به تبع آن برای چندمین بار در سالی که مهار تورم نامگذاری شده ، کالاهای استراتژیک سفرههای مردم بهصورت رسمی و علنی دچار شوک تورمی می شود.
در ۱۳ استان کشور نان گران شد، هرچند بیصدا و بسیار کند به تیتر خبری رسانهها راه یافت؛ اما بهزودی سرعت گرانشدنش به استانهای دیگر هم خواهد رسید. تا کی این گرانیها باید ادامه پیدا کند سوالیست که فقط خداوند باریتعالی جوابش را میداند نه مسئولین باکفایت ما…
زیرا وزیر کشور در ۱۱ مرداد خبر آن را تکذیب و اعلام کرد نان گران نخواهد شد؛ اما در ۱۲ مرداد دقیقاً یک روز بعد از وعده وزیر، نان شروع به گرانشدن کرد تا بهزودی از سفره مردم عروج کند و به عرش اعلی بپیوندد.
امید داشتیم که وزیر کشور حداقل یک روز روی حرف خود بماند و بتواند جلوی گرانشدن نان را بگیرد.
سؤالی که ذهن بسیاری از مردم را درگیر کرده اینست که بودونبود این آقایان مسئول چه فرقی برای رفاه حال ما دارد؟؟
زیرا وقتی که هستند و وعده میدهند، نمیتوانند به آن عمل کنند وقتی هم که باید تدبیری بیندیشند و راهحلی برای رفاه حال مردم پیدا کنند آن را هم که نمیتوانند… پس بود و نبودشان چه تأثیری به حال مردم دارد آن را هم فقط خدا میداند…
آقایان مسئول حداقل استعفا داده و آن پست اشغال شده را به یک فرد باکفایتتر بسپارید
آیا بهتر نیست آقایان مسئولی که وعدهٔ ارزانی و رفاه را به مردم داده بودند و حال آنقدر ناتوان هستند که از پس مسئولیتهایی که بابتش پول بیتالمال را دریافت میکنند برنمیآیند حداقل استعفا داده و آن پست اشغال شده را به یک فرد باکفایتتر بسپارند؟ که هم دانایی لازم و هم توانایی لازم را داشته باشد و یا اگر کسی را در آن جایگاه نمیبینند آن پست را از اشغال خود خارج نمایند تا حداقل پول بیتالمال هدر نرود و بشود آن را به کام مردم تزریق کرد.
آری گرانیهای سرسامآوری که روزبهروز مردم را غافلگیرتر میکند این بار به نان، اصلیترین غذای سفره مردم رسیده است.
البته دلایل گرانکردن نان همان موضوعاتی است که در سالهای اخیر در هر شوک تورمی تکرار شده است؛ مثل گرانشدن بنزین که اعلام میکنند گران کردیم تا الگوی مصرف مردم تغییر کند و به سمت صرفهجویی برود؛ در گرانشدن نرخ رسمی دلار میگویند میخواهیم تا صرافیها تخلف نکنند و بازار سیاه به وجود نیاید و حال برای گرانشدن نان میگویند گران میکنیم تا نانواییها قیمتگذاری خودسرانه نداشته باشند و کمفروشی شکل نگیرد! و در همهٔ این بهاصطلاح جراحیهای اقتصادی، تاوانش را مردم میدهند و این گرانیها گریبان مردم را میگیرد نه مسئولین را…
کاش قانونی تصویب شود تا مدیران ناکارآمد توبیخ و دارایی شان به نفع ملت توقیف شود
کاش قانونی هم برای مسئولین تصویب شود همچون قوانین جدیدی که اخیراً با سرعت در حال تصویب است و در اکثر آن قوانین، مردم را به جزای نقدی محکوم میکنند، قانونی هم تصویب کنید تا مسئولینی که وعدههای سرخرمن دادند و عمل نکردند، توبیخ و تمام دارایی که در مدت انتصاب خود به دست آوردند و همچنین ضرر و زیانی که به مردم و به اقتصاد کشور، با ناکارآمدی خود وارد کردند از اموالشان برداشت و به نفع ملت توقیف شود. چرا همهٔ قوانین سخت برای مردم باید تصویب شود آیا قوانینی برای ناکارآمدی مسئولین که با سوء تدبیر در سنوات گذشته خسارات جبرانناپذیری را به کشور و مردم تحمیل کردند نباید تصویب شود؟
آقایان مسئول بهانههایی مانند کمفروشی و تخلف و…نمیتواند واقعیت تلخ شتاب تورم را انکار نماید و اکنون تأثیر قیمت نان بر سفرههای کارگران و حتی قشر متوسط جامعه اظهرمنالشمس است؛ نان یک کالای کلیدی و استراتژیکِ سفرههاست و گرانی آن مثل یک موج میتواند بر سایر اقلام خوراکی سبد هزینههای خانوار تأثیر بگذارد؛ حتی اگر «نان» را بهعنوان یک کالای ایزوله و جدا از زنجیرهٔ اقتصاد در نظر بگیریم، خود بهتنهایی کالای پرمصرفِ بسیاری از خانوارهاست. از قضا در دهههای اخیر با گرانی برنج و سایر اقلام، بیشترین سهم را در سفرههای مردم علیالخصوص کارگران و قشر ضعیف و متوسط جامعه پیدا کرده است.
آنقدر لیاقت داشته باشید که نان را از سفرههای مردم نگیرید
گرانی نان آنهم در حالی که قوت غالب مردم است و ۲ تا ۳ وعده در شبانه روز در سفره های مردم دیده می شود، میتواند سبد خوراکیهای آنها را دچار یک شوک تورمی مجدد کند و حال سوال اینست که آیا در سفرههای مردم برای شوکهای تورمی بیشتر جایی باقی مانده است؟! آیا سفره های مردم میتواند خالی تر از این شود؟
آقایان مسئول ؛ اگر نان را هم از سفره های مردم حذف کنید آیا دیگر چیزی برایشان باقی می ماند؟! حداقل آنقدر لیاقت داشته باشید که نان را از سفره های مردم نگیرید!! آب را که در بسیاری از استانها از مردم گرفته اید حداقل نان را برایشان باقی بگذارید!!
پرواضح است که با گرانی نان، باید منتظر موج جدیدی از گرانیها ،افزایش تمامی کالاها و فقیر شدن و بیچاره شدن قشر عظیمی از مردم باشیم و همچنین سقوط تعداد زیادی از خانوارها به زیر خط فقر یعنی دره ی مرگ را شاهد باشیم.
آقایان مسئول قرار بود در سال جاری هیچ چیز گران نشود امااا…
آقایان مسئول قرار بود در سال جاری هیچ چیز گران نشود؛ حال نان، «قوت غالب مردم ایران» در ۱۳ استان گران شده است؛ مدتهاست که از دولتی سر شما ومدیریت باکفایت شما نان نسیه ای رواج پیدا کرده است و اکنون نیز به سمت خرید نان نصفه رفته ایم و تعداد زیادی از مردم حتی قدرت خرید یک نان کامل را هم ندارند با این افزایش بیجا ،خرید «نان نصفه» را هم از سفره های مردم می گیرید .
جا دارد ارجاع دهیم شما را به سخن گوهربار پیامبر اکرم (ص ) که فرمودند آن که سیر بخوابد و همسایه اش گرسنه بماند بر من ایمان نیاورده است و از امت من نیست …
بارالها بر صبر ما بیفزا…
این مطلب بدون برچسب می باشد.