آیادکتر پزشکیان خرقه ریاست را بر تن میکند یا مرد قانونگذار مجلس می ماند؟و آیا از پیش برنده دانستن دکتر پزشکیان در انتخابات پیش رو توسط برخی طرفداران بلای جان او خواهد شد؟
پایگاه خبری و تحلیلی گیلان بهتر نوین _با توجه به وضعیت پیش رو و شخصیت دکتر پزشکیان و اینکه ایشان به عنوان یکی از چهره های شناخته شده و با سابقه در مجلس شورای اسلامی است و از حمایت قابل توجهی در بین برخی گروه های سیاسی و اجتماعی برخوردارند. لذا انتظار میرود آرای دکترپزشکیان […]
پایگاه خبری و تحلیلی گیلان بهتر نوین _با توجه به وضعیت پیش رو و شخصیت دکتر پزشکیان و اینکه ایشان به عنوان یکی از چهره های شناخته شده و با سابقه در مجلس شورای اسلامی است و از حمایت قابل توجهی در بین برخی گروه های سیاسی و اجتماعی برخوردارند.
لذا انتظار میرود آرای دکترپزشکیان افزایشی باشد، البته پیش بینی دقیق همیشه چالش برانگیز است و نتیجه نهایی به عوامل متعددی بستگی دارد که در طول کمپین انتخاباتی رخ می دهد.
البته تنها نتیجه نهایی انتخابات است که می تواند این موضوع را به طور قطعی مشخص کند.
چرا که از پیش برنده دانستن خود در انتخابات به توسط خود و طرفداران میتواند مشکلات مختلفی را برای کاندیدا ایجاد کند:
1. کاندیدای و طرفداران پیشبرنده ممکن است به جای توجه به خواستههای اصلی رایدهندگان، بیشتر به حفظ موقعیت خود بپردازد.
2. تصور پیروزی قطعی، کاندیدا را از ارائه برنامههای جامع و قابل اجرا باز میدارد.
3. کاهش انگیزه برای تلاش و رقابت جدی که میتواند موجب سستی و بی انگیزگی در کارزار انتخاباتی کاندیدا شود.
4. عدم توجه به نقاط ضعف و کاستیهای خود و در نتیجه فرصت اصلاح و تقویت آنها را از دست دهد.
5. عدم توجه به رقبای اصلی، که ممکن است به جای رقابت جدی با رقبای اصلی، بیشتر به مخالفان حاشیهای بپردازند.
6. افزایش خطر غرور و خودبزرگبینی منجر به فاصله گرفتن کاندیدا از مردم و انتظارات آنها می شود.
در مجموع، پیشبرنده دانستن خود در انتخابات، کاندیدا را از تلاش جدی و پاسخگویی به نیازهای مردم باز میدارد و گاها منجر به رفتار ناپسند و غرور آمیز و تحریک آمیز بتوسط شخص کاندیدا یا طرفداران کاندیدا میشود که گاها در برخی موارد شاهد آن هستیم و در نهایت میتواند به نتیجه نامطلوب انتخابات منجر شود.
بعضی از مشکلات احتمالی به شرح زیر است:
1. رفتارهای مغرورانه و تحقیرآمیز طرفداران، به ویژه در مقابل رقبا و مخالفان، باعث ایجاد تنش و نفرت و بدبینی در بین رأیدهندگان میشود. این امر پذیرش کاندیدا را در میان مردم دشوار خواهد کرد.
2. هرگونه رفتار نامناسب و پرخاشگرانه از سوی طرفداران، به طور مستقیم بر چهره و اعتبار کاندیدا تأثیر منفی خواهد گذاشت و میتواند اعتماد عمومی را به او کاهش دهد.
3. این رفتارها به احتمال زیاد موجب پاسخهای تند و تحریکآمیز از سوی رقبا خواهد شد که به تشدید تنشها و منازعات سیاسی منجر خواهد شد.
4. چنین رفتارهایی مانع از گفتوگوی سازنده و همکاری میان طرفهای مختلف خواهد شد و فضای سیاسی را به جبههبندی و درگیری تبدیل میکند. و باعث تضعیف تعامل و موفقیت خواهد شد.
بنابراین، طرفداران واقعی باید از هرگونه رفتار غرورآمیز و تحریککننده پرهیز کنند و تمرکز خود را بر معرفی کاندیدا و ارائه برنامههای او به مردم متمرکز سازند.
لذا چند پیشنهاد ارائه میدهم که ممکن است مفید باشند.
1. تشویق طرفداران به تمرکز بر موضوعات و برنامه های کاندیداها به جای حمله شخصی. این کمک می کند بحث ها بر روی موضوعات مهم متمرکز باقی بماند.
2. ایجاد فضایی برای گفتگو و تبادل نظر سازنده میان طرفداران گروه های مختلف. این می تواند کمک کند تا افراد درک متقابل بیشتری پیدا کنند.
3. تاکید بر اهمیت احترام متقابل و پرهیز از القاب توهین آمیز، حتی در مورد رقبا. این می تواند جو را آرام تر کند.
4. تشویق طرفداران برای مشارکت فعال در فرایند دموکراتیک به جای درگیر شدن در مناقشات بی حاصل.
امیدوارم این راهکارها بتوانند به آرام سازی فضا و تمرکز بر موضوعات مهم کمک کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0