تاریخ : سه شنبه - ۱۱ - مهر - ۱۴۰۲
برابر با : Tuesday - 3 - October - 2023
ساعت :
پیوندها
ارتباط با ما
درباره ما
صفحه نخست
سخن سردبیر
اخبار مهم
ویژه خبری
اجتماعی
اقتصاد
سیاسی
فرهنگ
مذهبی
دانشگاه
ورزش
اختصاصی
گیلان
یادداشت
گالری فیلم
گالری عکس
اینستاگرام
تلگرام
سروش
ایتا
آپارات
اپلیکیشن
نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اخبار
اجتماعی
اقتصاد
سیاسی
فرهنگ
چند رسانه
گالری فیلم
گالری عکس
حساب مشتری
دسترسی سریع
تماس با ما
پیوندهای سایت
سبد خريد
برگه دو ستونه
پیوندها
گروه اجتماعی
گروه اقتصاد
گروه سیاسی
گروه فرهنگ
ویژه خبری
اجتماعی
اقتصاد
سیاسی
فرهنگ
پایگاه خبری گیلان بهتر نوین
اخبار
ویژه خبری
اجتماعی
اقتصاد
سیاسی
فرهنگ
مذهبی
ورزش
گالری عکس
گالری فیلم
پیوندهای سایت
تماس با ما
×
لینک کوتاه
لـیـنـک زیـر را کـپـی کـنـیـد !
https://gilanbehtarnovin.ir/?p=101914
صفحه نخست
اخبار
/
اخبار
/
اخبار شاخص
/
اخبار مهم
/
پیشخوان
انتشار :
11 - ژوئن - 2023 - 10:40
کد خبر :
101914
استقلال یک شرکت بورسی با دهها میلیون سهامدار حقیقی و حقوقی آیا دلایل پوپولیستی و تبلیغاتی دارد؟/افتتاح پروژه پرحاشیه توسط سرپرست وزارت صمت
صاحبنظران و متخصصان بازار سرمایه در طول این مدت بارها بر موانع قانونی فرایند استقلال مجموعه مذکور تاکید کرده و حتی سازمان بورس در یک نامه کاملا شفاف و واضح اعلام نموده است که با توجه به نبود مصوبه مجمع عمومی، امکان تکمیل فرایند استقلال در شرایط کنونی وجود ندارد و مصوبه هیات مدیره نمیتواند محمل قانونی برای این اقدام باشد.
انتشار :
- 10:40
کد خبر :
101914
معاون اول رئیس جمهور در بازدید از مناطق خسارت دیده و مشاهده وضعیت اسفبار امدادرسانی در زلزله شهرستان خوی، ضمن ابراز گلایه از وضعیت نابسامان و مشکلات آنجا به مسئولین تذکر داد که چرا در گزارش ها، اوضاع را بسیار آرام و مشکلات را حلشده منعکس نمودهاند؟!
صدور دستور بر اساس آمار غیرواقعبینانه اطرافیان!
متاسفانه در کشور ما علیرغم گسترش خیره کننده شبکههای اجتماعی و جریان سیال اخبار و اطلاعات، مسئولین عمدتا بر اساس نظر تصمیمسازان و اطرافیان خود، امور مهم را کنترل و دستورات لازم را صادر مینمایند که بعضاً ارائه آمار نادرست و غیرواقعبینانه اطرافیان باعث اخلال در امور و حتی پیامدهای بدتری میگردد.
اعلام استقلال شرکت مس سونگون آذربایجان همزمان با سفر اخیر رئیسجمهور به تبریز و پیش از آن «افتتاح پروژه ناقص هیپلیچینگ»، را میتوان در قالب «صدور دستورات و کنترل امور مسئولین بر اساس نظر تصمیمسازان و اطرافیان خود» بررسی نمود.
آمارسازی و ارائه تصویر رویایی برای استقلال مس آذربایجان
در طول یک سال گذشته، مدیر عامل شرکت ملی مس که ید طولایی در آمارسازی و ارائه تصویر رویایی از مجموعه تحت امرش دارد تلاش کرده است که خود را بانی و حامی استقلال مس آذربایجان نشان دهد و بارها با وعده سرخرمن دادن به مدیران استان و مصاحبه با رسانهها، تاکید نموده؛ استقلال مس آذربایجان با موانع کوچکی روبروست که به زودی با رفع مشکلات، این شرکت مستقل شروع به فعالیت خواهد کرد.
سازمان بورس کاملا شفاف اعلام نمود امکان تکمیل فرایند استقلال مس سونگون وجود ندارد!
این در حالی است که صاحبنظران و متخصصان بازار سرمایه در طول این مدت بارها بر موانع قانونی فرایند استقلال مجموعه مذکور تاکید کرده و حتی سازمان بورس در یک نامه کاملا شفاف و واضح اعلام نموده است که با توجه به نبود مصوبه مجمع عمومی مس، امکان تکمیل فرایند استقلال در شرایط کنونی وجود ندارد و مصوبه هیات مدیره نمیتواند محمل قانونی برای این اقدام باشد، ولی علی رستمی بجای پاسخ به انتقادات صاحبنظران و متخصصان بازار سرمایه و این سئوال که چرا بجای طرح شکایت از منتقدین، در طول یک سال گذشته، درخواست تشکیل مجمع فوقالعاده برای اخذ مجوز استقلال ننموده، همواره بر قانونی بودن اقداماتش تاکید نموده است.
هشدارها و افشاگری های رسانهها و عدم افتتاح ناقص!
در این راستا، با وجود آنکه از مدتها قبل برنامهریزی شده بود پروژه هیپلیچینگ سونگون هرچند ناقص در دهه فجر ۱۴۰۱ به دست معاون اول رئیسجمهور افتتاح و استقلال مس آذربایجان اعلام شود، اما پس از هشدارها و افشاگری های رسانهها و نیز مشکلات پیش آمده بدلیل سرمای شدید و یخ زدن تانکرهای اسید، افتتاح صورت نگرفت. مجدداً برای ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ یعنی سالروز قیام مردم تبریز برنامهریزی شد که آن هم به دلیل مشکلات مشابه با شکست مواجه گردید.
مخالفت صریح سازمان بورس!/افتتاح پروژه پرحاشیه توسط سرپرست وزارت صمت
در نهایت مقرر شد این پروژه ناقص در سفر رئیسجمهور و بدست ایشان افتتاح و همزمان، استقلال مس آذربایجان اعلام شود ولی باز هم افشاگری رسانهها از نواقص آن پروژه و نیز موانع قانونی استقلال مس آذربایجان بخصوص در بحث مالیات بسیار هنگفت مترتب بر آن و نیز مخالفت صریح سازمان بورس به دلیل عدم وجود مجوز مجمع عمومی، باعث شد در دقیقه نود، سفر رئیسی به سونگون لغو و پروژه پرحاشیه مذکور علیرغم مخالفت شدید سازمان محیط زیست، توسط سرپرست وزارت صمت افتتاح شود.
اعلام خبر استقلال مس آذربایجان توسط رئیس جمهور به دنبال توئیت شتابزده معاون اجرایی!
اما، اینبار متاسفانه معاون اجرایی رئیسجمهور با وجود تمام مشکلات موجود بر سر راه استقلال شرکتهای منطقهای (سونگون، سرچشمه و میدوک) و مخالفت سازمان بورس و نیز عدم جلب رضایت سهامداران (برگزار نشدن مجمع عمومی فوقالعاده تاکنون)، در یک توئیت شتابزده و با انتشار تصویر اظهارنامه ثبت شرکت به تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۲، خبر از استقلال مس آذربایجان داد و همین خبر به مثابه «صدو
ر دستورات و کنترل امور مسئولین بر اساس نظر تصمیمسازان و اطرافیان خود» توسط سید ابراهیم رئیسی در جمع پرشور مردم آذربایجان نیز اعلام شد.
معاون اجرایی رئیس جمهور در جریان نواقص فرایند استقلال مس سونگون بود ؟
استقلال شرکتهای منطقهای اگر با طی فرایند قانونی و صحیح و به دور از عوامفریبی باشد بیتردید بسیار مفید و باعث رشد اقتصادی مناطق ذینفع کشور خواهد بود، ولی؛
آیا معاون اجرایی رئیس جمهور در جریان نواقص فرایند استقلال مجموعه مذکور میباشد؟
آیا از نامه مخالفت سازمان بورس با این استقلال اطلاع دارد؟
آیا ایشان، شخص رئیسجمهور را در جریان مشکلات موجود قرار دادهاند؟
چرا قبل از درج آگهی تاسیس در روزنامه رسمی، معاون اجرایی با عجله و چند ساعت قبل از پرواز رئیس دولت به سوی تبریز، اظهارنامه ثبت شرکت را که علیالقاعده فاقد ارزش قانونی است منتشر و مژده استقلال را دادهاند؟
آیا افتتاح پروژه ناقص با وجود مخالفت نماینده منطقه، سازمان محیط زیست استان و شهرستان بدلیل نداشتن مجوز زیستمحیطی، فقط برای جلب توجه مقامات رده بالا همزمان با سفر رئیسجمهور و کمک برای حفظ پست مدیرعاملی علی رستمی نیست؟
آیا استقلال یک شرکت بورسی با دهها میلیون نفر سهامدار حقیقی و حقوقی و دارای سهام عدالت علیرغم مخالفت آشکار سازمان بورس، ممکن است دلایل پوپولیستی و تبلیغاتی داشته باشد؟
آیا به مشکلات اجتماعی و مطالبات مشابه از طرف مردم سایر استانها نیز اندیشیده شده است؟ چرا که از زمان اعلام استقلال مس آذربایجان، برخی انتقادات و گلایهها از طرف مردم در شبکههای اجتماعی بصورت پررنگ در حال انتشار میباشد.
همه این موارد و سئوالات بسیار دیگر نشان میدهد که مدیران کشور بایستی قبل از تصمیمسازی برای مسئولین ارشد همچون رئیس دولت، زوایای مختلف موضوعات را کنکاش، بررسی و سپس اظهار نظر نمایند.
از سازمان بازرسی کل کشور و نهادهای نظارتی درخواست میشود به این موضوعات رسیدگی نموده و گزارش لازم را جهت تنویر افکار عمومی منتشر نمایند.
ارسال :
آرمان کریمی
منبع :
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خطوط
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نوشته های مشابه
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0
در انتظار بررسی : 0
انتشار یافته : ۰
دیدگاه خود را اینجا بنویسید
نام شما
پست الکترونیکی
قوانین ارسال دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
سیـاسی
تسنیم علیه رئیسی و اژه ای کار کرد!
نماینده مجلس : هیچ کشوری در طول تاریخ مانند روسیه سر ناسازگاری با منافع ایران نداشته است
محمد جواد ظریف: ضدروس و ضدآمریکا بودن برای ایران خطرناک است
پیام سید محمد خاتمی در مراسم نکوداشت «زهرا شجاعی»: خانم شجاعی زن و مرد را به عنوان استوانه های جامعه سالم و پویا و آزاد می بیند
اقتـصادی
بودجه ی انقباضی برای عمران و آبادانی کشور و بودجه ی انبساطی برای شرکت های دولتی و برخی سازمانها و نهادها/ بودجه ی سال ۱۴۰۲,بودجه ای تورم زا و کم توجه به ایجاد زیرساخت ها و مباحث عمرانی/۸۵ درصد بودجه ی سال ۱۴۰۲ ،صرف هزینه های جاری می شود
آمار جدید همتی برای رئیسی؛ از رشد ۹۵ درصدی دلار تا ۸۳ درصدی چاپ پول
۸۹ درصد کل فقرای ایران از شاغلان هستند | تصور می کنند سن ازدواج، با موعظه می آید!
زمان انتظار برای خرید خانه به ۹۰ سال رسید!
مذهـبی
رضا عسکری
تمدن نوین اسلامی با تکیه بر حرکت عظیم اربعین ممکن میشود
علی بخشایشی
نصب حفاظی با ۳۶ متر طول، پیرامون حرم حضرت عباس (ع)
رضا عسکری
مجید مجیدی با حضور در مشهد با تولیت آستان قدس دیدار کرد
فاطمه مجتهدی
طرح جدید بانکداری به ربا رسمیت میبخشد
فرهنگـی
حکم حبس تعلیقی و مراجعه به روانشناس برای افسانه بایگان
درگذشت باقر پرهام مترجم و پژوهشگر شاخص گیلانی در کالیفرنیای آمریکا
نکوداشت استاد احمد سمیعی گیلانی و رونمایی مستند «سبز بن دار»
فاطمه مجتهدی
پیشرفتهای ایران دوست و دشمن را متعجب کرده است
اجـتماعی
مشکلات شرکت آب و فاضلاب گیلان صرفاً با تغییر مدیر عامل آن حل شدنی نیست!؟!/راهکار حل مشکلات در افزایش کمک زیان توسط دولت در حق شرکت های آبفای کشور و شرکت آبفای گیلان است/اصلاحات ساختاری و اساسی در حد دخالت مستقیم دولت ،راهکار حل مشکلات شرکت آب و فاضلاب استان گیلان
تصویر زرینکوب در شهر؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب؟/ خاطره تلخ «هویت» که «هوئیت» بود!
دهن کجی به جامعه پیرامونی به سبک پتروشیمی صدف
ما مرده بودیم یا آقایان کر بودند؟
برو بالا