استاندار در دیدار رئیس کمیته امداد کشور و نماینده ولی فقیه در گیلان مطرح کرد:

افزایش ۹۰ درصدی اعتبار پروژه‌های افتتاحی در گیلان

استاندار گیلان از افتتاح ۱۹ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: مجموع اعتبار پروژه‌هایی که در دهه فجر و هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد نسبت به سال گذشته ۹۰ درصد رشد داشته است. به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ صبح امروز(سه‌شنبه) هادی حق‌شناس نماینده […]

استاندار گیلان از افتتاح ۱۹ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: مجموع اعتبار پروژه‌هایی که در دهه فجر و هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد نسبت به سال گذشته ۹۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ صبح امروز(سه‌شنبه) هادی حق‌شناس نماینده عالی دولت در گیلان و سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت دیدار و گفت‌وگو کردند.

استاندار گیلان در این دیدار با اشاره به نقش مناسبت‌هایی مانند هفته دولت و دهه فجر در تمرکز افتتاح پروژه‌ها اظهار کرد: در سال‌های پس از جنگ، این دو مناسبت فرصت مناسبی برای افتتاح متمرکز پروژه‌ها و همچنین سفر مقامات کشوری به استان‌ها فراهم کرده است که نقش مؤثری در شتاب‌بخشی به توسعه دارد.

حق شناس با ابراز خرسندی از پروژه‌های افتتاح شده در هفته دولت و دهه فجر سال جاری گفت: مجموع پروژه‌های افتتاحی در هفته دولت و دهه فجر امسال به بیش از ۳۸ هزار میلیارد تومان رسیده، در حالی که این رقم در سال گذشته حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بود.

 وی با اشاره به شرایط خاص اقتصادی کشور بیان کرد: علی‌رغم تنگناهای مالی و شرایط ناشی از جنگ و فشارهای اقتصادی، خوشبختانه پروژه‌های قابل توجهی در استان در حال اجراست و امسال حدود ۱۵۰ واحد پروژه شاخص و در مجموع نزدیک به سه هزار و ۴۰۰ پروژه در بخش‌های مختلف با عناوین متنوع در گیلان به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار با تأکید بر لزوم توجه به وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم شریف گیلان تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۳۰ هزار خانوار در استان تحت پوشش حمایت‌ها قرار دارند که با توجه به جمعیت گیلان، حدود ۱۰ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.

حق شناس با اشاره به بهبود شاخص‌های اقتصادی استان گفت: در سال جاری هم فروش برنج به‌خوبی انجام شد و هم نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان پرداخت به مردم صورت گرفت که ۹۴ درصد منابع مردمی به چرخه اقتصاد بازگشت، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته کمتر از ۸۰ درصد بود و در دو سال قبل قابل مقایسه نیست.

به گفته وی، پرداخت‌های بیمه‌ای نیز تقریباً دو برابر سال گذشته افزایش داشته و صنعت گردشگری استان وضعیت مناسبی را تجربه کرده است؛ به‌طوری‌که ضریب اشغال هتل‌های گیلان به‌طور میانگین ۲۰ درصد بالاتر از متوسط کشوری بوده است.

استاندار با تأکید بر نقش گردشگری در پایداری اقتصاد گیلان بیان کرد: ورود بیش از ۵۰ هزار گردشگر عراقی و سایر گردشگران خارجی، نقش مهمی در بهبود وضعیت اقتصادی استان داشته است.

حق شناس با تأکید بر رویکرد اشتغال‌محور دولت افزود: هدف اصلی ما این است که این ظرفیت‌ها در راستای اشتغال‌زایی پایدار هدایت شود تا خانوارها به درآمد ثابت برسند و از چرخه حمایتی خارج شوند؛ در همین راستا، با اقدامات فرهنگی ماندگار و پرداخت تسهیلات هدفمند، کمک می‌کنیم افراد به خودکفایی و ثبات اقتصادی برسند.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات گسترده این نهاد در شناسایی اقشار کم‌برخوردار کشور اظهار کرد: در استان گیلان حدود هشت هزار خانوار جدید در فرآیند شناسایی قرار گرفتند که نشان‌دهنده عمق نیازمندی و اهمیت تقویت شبکه‌های حمایتی است.

سید مرتضی بختیاری همچنین با اشاره به مشارکت مردمی بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ مجموع کمک‌های نقدی مردم به کمیته امداد در سراسر کشور به ۵۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسیده است.

آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت نیز با اشاره به حضور مسئولان و مدیران کشوری در استان اظهار کرد: حضور میدانی مسئولان در طول عمر انقلاب اسلامی نقش مهمی در کمک به نظام و پیشبرد اهداف کشور داشته‌اند.

 وی با تأکید بر رضایت مردم از اصل نظام جمهوری اسلامی افزود: دشمنان نظام به‌خوبی می‌دانند که مردم ایران از جمهوری اسلامی راضی هستند و مسئله اصلی جامعه، اصل نظام نیست بلکه پاسخ‌گویی به نیازمندی‌ها و ارتقای سطح رفاه عمومی است.

 وی با بیان اینکه وظیفه دولت‌ها فراتر از اداره امور جاری است، تصریح کرد: دولت اسلامی باید به‌صورت جدی در مسیر توسعه اقتصادی گام بردارد، چراکه رفاه عمومی و معیشت مردم یکی از مطالبات اصلی جامعه است و بدون توجه به اقتصاد، رضایت عمومی به‌طور کامل محقق نخواهد شد.

در این دیدار، مهم‌ترین مسائل مرتبط با حمایت از اقشار کم‌برخوردار، توانمندسازی مددجویان و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به افراد تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت.