اقامتگاه‌های بوم‌گردی عاملی مهم در رونق اقتصاد روستاها

مدیرکل میراث فرهنگی استان گیلان گفت: اکنون اقامتگاه‌های سنتی به مکانی خاص و دور از زندگی شهری تبدیل شده است و نقش مهم در صنعت گردشگری ایفا می‌کند، به طوریکه توسعه، تبلیغ و حمایت از این بخش می‌تواند به رشد روز افزون آن و رونق اقتصاد روستاها منتهی شود. به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌ […]

مدیرکل میراث فرهنگی استان گیلان گفت: اکنون اقامتگاه‌های سنتی به مکانی خاص و دور از زندگی شهری تبدیل شده است و نقش مهم در صنعت گردشگری ایفا می‌کند، به طوریکه توسعه، تبلیغ و حمایت از این بخش می‌تواند به رشد روز افزون آن و رونق اقتصاد روستاها منتهی شود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان، با عنایت به جلسه شورای اداری استان، جلسه‌ای به ریاست دکتر عباسی استاندار گیلان در روز سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ در شهرستان رودسربرگزار شد.

جهانی مدیرکل میراث فرهنگی استان گیلان گفت: در این جلسه دکتر عباسی بیان داشتند که با توجه به گردشگرپذیر بودن استان توسعه زیرساخت گردشگری در اولویت قرار گرفته و به این منظور رونق اقامتگاه‌های سنتی جهت حفظ فرهنگ و تاریخ استان در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی قرار گیرد.
میرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: در این راستا اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گیلان بمنظور اجرای دستور استاندار محترم، نسبت به شناسایی و صدور مجوز متقاضیان اقامتگاه‌های سنتی در استان آمادگی کامل را اعلام کرد و از تمامی متقاضیان و مالکان خانه‌های قدیمی دعوت می گردد بمنظور انجام امور دریافت مجوز و بهره‌مندی از تسهیلات و مشوق‌های درنظر گرفته شده به ادارات شهرستانی و اداره‌کل استان مراجعه نمایند.
او بیان کرد: با رونق اقامتگاه‌های سنتی، فرهنگ، و آیین و رسوم نیاکان احصاء و باعث ترویج فرهنگ اصیل اقوام گیلانی می شود، بعلاوه با توسعه این بخش علاوه بر رونق اقتصادی روستا محور، بافت اصیل و سنتی گیلانی نیز حفظ و احیاء می‌گردد.