دکتر حق شناس ، بهترین استاندار گیلان در بدترین شرایط حاکم بر کشور و استان

با این وضعیت موجود، ازدکتر حق شناس بر اساس شرایط واقعی موجود انتظار داشته باشیم

واقعاً فرق می کند چه کسی استاندار باشد

علی کریمی پاشاکی ــ روزنامه نگار__قبل از انعقاد کلام ،این قلم چون وجود مشکلات ، کمبودها و نارسایی‌ها را به علت وجود ایرادات و اشکالات ساختاری و سنواتی که با شدت و ضعف محصول حکمرانی نا مناسب در چهار دهه گذشته و حتی دهه‌های خیلی دورتر می دانم و انتقادات و اعتراضات قانونی و مدنی شهروندان را وارد می دانم و معتقدم نظام حکمرانی در حداقل چهار دهه ی گذشته حق مطلب حکمرانی مناسب را در قبال مردم ایران بخوبی انجام نداده است و ضرورت جدی دارد تا با بازنگری در بسیاری از اعمال و رفتار های حکمرانی ، تجدید نظر اساسی در تمام حوزه‌های حکمرانی جهت مناسب تر شدن آن صورت گیرد.
با این مقدمه ، فقط خواستم به خودم و افکار عمومی متذکر شوم که با وجود تمام نواقص جدی و بنیان افکن ، حضور دکتر حق شناس استاندار گیلان در این شرایط در برخی حوزه‌ها نعمتی مغتنم و با اهمیت می باشد ، هرچند شاید به نظر برسد که در برخی حوزه‌ها ها و زمینه ها مشکلات همچنان با شدت و ضعف خودنمایی میکند و در حال افزایش هم هست.
با تمام این تفاسیر درک شرایط موجود و داشتن تحلیل مشخص از اوضاع مشخص ، صد البته نه با محوریت مصلحت اندیشی های حکومتی بلکه بر پایه روند تحولات سیاسی ، اجتماعی و…با لحاظ سیاست و روش اتحاد و انتقاد و تمرکز بر حمایت از روش مدیریتی تساهل و تسامح و اسلوب همگرایی دکتر حق شناس ، ایشان را با همگرایی در جهت حمایت و انتقاد از برخی روش ها و رفتارهای مدیریتی درک کنیم و در چارچوب فرآیند های اجتماعی مورد ارزیابی همه جانبه حمایت، نقد و نظر و واکاوی برای بهتر شدن اوضاع استان انجام دهیم.
قطعاً نقد منصفانه و واقعی به همراه حمایت از سیاست های رو به جلوی ایشان در امور مختلف می تواند مفید باشد. هر چند که برخی سیاست های دولت چهاردهم در یکسال گذشته بویژه در حوزه های اقتصادی ، تورم، بیکاری، معیشتی فرق چندانی با دولت سیزدهم ندارد و شوربختانه شباهت های زیادی نیز مشاهده می شود و این موضوع در اشل ملی توسط دولت چهاردهم در حال اعمال است که با وعده های انتخاباتی رئیس جمهور پزشکیان سازگاری ندارد و سبب ساز نارضایتی مردم شده است و دکتر حق شناس ، استاندار گیلان ، بایستی پاسخگوی وضعیتی باشد که در ایجاد آن هیچ نقشی نداشته است و این موضوع شرایط را سخت تر میکند.

برنامه های دکتر حق شناس و استان گیلان

در یکسال اخیر دکتر حق شناس ،استاندار  گیلان  در سپهر سیاسی ،اجتماعی، اقتصادی و… استان  گیلان با برنامه‌ریزی و جدیت در ارتباط با اولویت های اضطراری جهت روند توسعه مندی گیلان در تکاپو و تلاشی خستگی ناپذیر است .
علی رغم انتقاداتی که برخی در  ارتباط با  مباحث مختلف دارند، ولی اعتقاد  استاندار گیلان به منشور دولت  چهاردهم و پروژه ی وفاق ملی  واقعی و استفاده از نیروهای انسانی  واجد  شرایط مختلف و متنوع اعم از میانه روها (اعتدالیون )و  اصلاح طلبان و  اصول‌گرا یان میانه رو ، سبب  ایجاد آرامش نسبی در  استان گردیده‌است .
دکتر حق شناس، بعنوان فردی باهوش که هم کار اجرایی و هم کار سیاسی انجام داده ، نیک می‌داند  که انرژی و توان خود و‌ تیم  مدیریتی اش را نباید صرف درگیری های بی حاصل سیاسی کند .
گیلانیان باید بدانند که دکتر حق شناس ، با دانستن تمام مشکلات و معضلات اعم سیاسی ،اجتماعی،اقتصادی، زیست محیطی و…حاضر شد تا وارد این چالش بسیار جدی در استان گیلان شود تا بتواند  دین خود را به عنوان یک گیلانی مسئول نسبت به گیلانیان  آدا نماید.
همچنین ایشان خردمند تر و هوشیار تر از آن است که وارد این بازی دو سر باخت سیاسی و جناحی انرژی تلف کن شود .
وارد نشدن به این بازی ، سبب  خنثی شدن  نقشه ها و زیاده خواهی های  تندروها  و  برخی فرصت طلب ها می‌شود  و مردم  فهیم  گیلان خوب می‌فهمند که  هوچیگری  با کار کردن برای مردم فرق دارد .

برای لحظه ای خود را جای دکتر حق شناس ، استاندار گیلان قرار دهید استانی با مشکلات و معضلاتی عدیده و پیچیده و در کنار این موضوع کارشکنی ها، زیاده خواهی ها و انواع و اقسام توقعات خسته کننده.
برخی‌ها بدون  ترمز و غیر پاسخگو و مصون از فشار ها از هیچ فرصتی برای هجمه و شانتاژ های مختلف علیه دولت چهاردهم و کارگزاران آن در استان و بویژه استاندار گیلان و تیم مدیریتی همراه وی فروگذار نمی کنند.
برخی فرصت طلب و زیاده خواه نیز  با طرح مطالبات شخصی ، می خواهند استاندار گیلان را تحت فشار قرار دهند تا به خواسته های خود برسند ، جالب اینجاست که برخی از این دسته از افراد خود در زمان مسئولیت شان در سطوح مختلف نه تنها باری از دوش استان گیلان و گیلانیان بر نداشتند ، بلکه خود سربار گیلان و گیلانیان بودند.

برای نجات محیط زیست گیلان اعم از تالاب انزلی ، رودخانه های آلوده و  حل معضل پسماند و زباله و مشکلات اقتصادی همراه دکتر حق شناس باشیم

با طرح موضوعات مهم آلودگی های متنوع و مختلف زیست محیطی و در خطر بودن حیات و زندگی گیلانیان ، همراه مطالبات دکتر حق شناس ، استاندار دلسوز و فهیم گیلان باشیم تا در یک فرآیند زمانی منطقی ، روند کاهش و از بین رفتن آلودگی‌های زیست محیطی را شاهد باشیم.
با حمایت همه‌جانبه از برنامه‌های دکتر حق شناس ، استاندار گیلان ،کاری کنیم تا روند بازگشت زندگی سالم در گیلان با شتابی منطقی آغاز شود.
دغدغه های دکتر حق شناس، استاندار کنونی ، چنان زیاد است که  با انرژی و پتانسیل بسیار بالا در حال رفع مشکلات مختلف می باشد، این موضوع را به عینه می توان مشاهده کرد.
گیلان برای توسعه مندی و رهایی از مشکلات چند وجهی ، نیاز به همراهی مردم فهیم گیلان ، جناح های سیاسی ، فعالان اجتماعی و زیست محیطی ، روشنفکران ، معلمان ، دانشجویان و…. با دکتر حق شناس ،استاندار گیلان دارد.

برای لحظاتی خود را جای  دکتر حق شناس ، استاندار گیلان قرار دهید، استان گیلان با حدود ۲/۵ میلیون نفر جمعیت ، دستگاههای اجرایی و سایر نهادهای موجود و با  کوه عظیمی از مشکلات انباشته شده و سنوانی که در حال حاضر روزانه نیز بر مشکلات قدیمی افزوده می شود ،
در این شرایط و  وضعیت موجود ،دکتر حق شناس را تنها نگذاریم و  حامی ایشان برای آغاز روندی نو برای بازسازی و نوسازی همه جانبه ی استان گیلان باشیم.
رهایی از آلودگی های زیست محیطی و ساماندهی رودخانه های مختلف و حل و فصل مشکلات زباله‌ها و پسماند  و مشکلات مدیریتی و…از اولین  برنامه ها و اقدامات ایشان می باشد که با جدیت  در حال پیگیری است،  با در پیش گرفتن سیاست اتحاد و انتقاد ، دکتر حق شناس را در ساماندهی امور مختلف گیلان یاریگر باشیم.
در خاتمه این نوشتار ، ضمن تأیید و تکرار وجود معضلات ، مشکلات و نارسایی های سنواتی ، گذشته و حتی حال ، بخاطر تلاش های شبانه روزی، مساعی و عزم دکتر حق شناس ، استاندار گیلان ، « حق شناس » باشیم و از حمایت و کمک دریغ نکنیم و بدانیم که واقعاً فرق می کند چه کسی استاندار باشد .
شفاف ، پاسخگو ، در دسترس و نقدپذیر.