رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

برنامه فرهنگی دانشگاه باید با بودجه مشخص و زمان‌بندی دقیق تدوین شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونان و مدیران ستادی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد. دکتر آشوبی در این نشست با تأکید […]

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ نشست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونان و مدیران ستادی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر آشوبی در این نشست با تأکید بر لزوم همسویی برنامه‌های دانشگاه با شعار سال ۱۴۰۴ تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: «تمام معاونت‌ها و مدیریت‌ها موظفند برنامه‌های پیشنهادی خود را برای تحقق این شعار به دبیرخانه دانشگاه ارائه دهند.»

وی با اشاره به جایگاه ویژه فعالیت‌های فرهنگی در ارتقای فضای دانشگاهی، افزود: برنامه‌های فرهنگی باید با تعیین دقیق منابع مالی، اهداف و زمان‌بندی در طول سال تدوین و برای اجرا به دانشگاه ارسال شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: در حالی که دنیا باید در برابر قتل حتی یک کودک واکنش نشان دهد، امروز شاهد سکوت سنگین رسانه‌های غربی در برابر فاجعه انسانی غزه هستیم.

دکتر آشوبی در ادامه با اشاره به وضعیت رفاهی دانشجویان، حفظ کیفیت تغذیه در واحدهای بیمارستانی و خوابگاهی را از اولویت‌ها دانست و افزود: در حال حاضر کیفیت تغذیه در دانشگاه مناسب است و این روند باید ادامه داشته باشد.

وی همچنین از پایان عملیات سم‌پاشی و بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و آن را گامی مؤثر در حفظ سلامت و بهداشت محیط زندگی دانشجویان دانست.