با وجود اعتراضات و نارضایتی های اخیر مددجویان؛

بهزیستی دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی در تسهیل و ایجاد اشتغال!

ابوالفضل رضائی: فرصت را از دست داده اید و نیازی نیست هر بار به جای پاسخگویی با حجمی از آمار و اطلاعات غیر قابل سنجش و لمس افکار عمومی را سرگردان کنید و غمزه خدمتگزاری بی شائبه را هم نسبت به مددجویان را داشته باشید. مددجویانی که در یک سال اخیر بارها در تجمعات خود […]

ابوالفضل رضائی: فرصت را از دست داده اید و نیازی نیست هر بار به جای پاسخگویی با حجمی از آمار و اطلاعات غیر قابل سنجش و لمس افکار عمومی را سرگردان کنید و غمزه خدمتگزاری بی شائبه را هم نسبت به مددجویان را داشته باشید.

مددجویانی که در یک سال اخیر بارها در تجمعات خود در سراسر کشور خواهان توجه به امور معیشتی خود شده اند از الزام دولت در ماده ۲۷ گرفته تا از مستمری خود که مبلغش شرم آور است و هزینه کمتر از سه روز خرج یک خانوار سه نفره هم نمیشود حتی یک صدای همراهی از بهزیستی بر نیامد!  و چه حذف گام به گام حق پرستاری های معلولان خانواده محور و چه در دست بردن در نوع معلولیت های توانخواهان از شدید به متوسط و متوسط به خفیف! ظاهرا معلولان عزیز ما در کمیسیون های بهزیستی شفا پیدا می کنند!

لوح و تندیس دستگاه برگزیده جشنواره شهید رجایی در موضوع تسهیل و ایجاد اشتغال به سازمان بهزیستی کشور اهدا گردید بی آنکه مثل بسیاری از برگزیده شدگان در برنامه ها و سیاست های محول شده در کشور معلوم نیست خروجی این اعلام ها چه دردی از مصایب و مشکلات مردم و جامعه را حل نموده باشند!؟

سازمان های حمایتی معمولا با کارویژه های چند منظوره نقش بسزایی در سلامت اجتماعی ایفا می کنند. اگر در این بین برنامه ریزی درست و راهبردی تبیین نشده باشد؛ نقش مخربی در عدم اطمینان به آینده را در جامعه از خود به جا می گذارد.

برای نگارنده مشخص نیست آیا معرفی مددجویان به بانک های عامل اسمش تسهیل و ایجاد شغل محسوب میشود؟ شغل و اشتغال پایدار تعاریف خود را دارند که با هیچ یک از معیارهای که تاکنون در فضای رسمی کشور هر سال عددی را تحت عنوان ایجاد اشتغال از ان نام می برند همخوانی ندارد.

با گذشت نزدیک به پنج سال و نیم از ابلاغ قانون جامع حقوق معلولان بسیاری از مواد قانونی آن بدلیل سیاست های شایبه انگیز متولی رسمی آن محل تردید قرار گرفته است! از جمله صندوق فرصت های شغلی موضوع ماده ۱۰ .
بهتر نیست دستگاه برتر در حوزه اشتغال گزارش شفافی از نرخ بیکاری معلولان با تفکیک استان،سن،نوع و شدت معلولان اعلام نماید؟

آیا تاکنون سازمان های حمایتی کشور از جمله بهزیستی تحقیق مستقلی از اجرای سیاست های اشتغالزایی از طریق تسهیلات وام های خرد موفقیت ها و یا عدم کامیابی مددجویانش داشته اند؟
آیا اساسا اعتبارات خرد تاثیر مثبت و معناداری بر اشتغال دارد؟

در شرایطی بسر میبریم که به گفته یکی از کارشناسان اقتصادی هر طرح اقتصادی؛ قبل از اجرا شکست خورده تلقی میشود آیا این وام هایی که معمولا خیلی از مددجویان نهادهای حمایتی بخاطر در اختیار نداشتن ضامنین رسمی از آن محروم می شوند و یا آنهایی که نهایتا موفق به دریافت آن تسهیلات گشته اند چند درصد آن بعد از دوره کوتاه استمرار و یا توسعه داده اند؟