کارگران معدن قبل از اینکه زیر آوار معدن دفن شوند زیر خط فقر جانشان را داده بودند

تا فساد در مدیریت دولتی نظارت بر معادن در وزارت صمت حکمرانی می کند، خانواده های کارگران معادن همیشه بایستی منتظر این چنین فاجعه هایی باشند

علی کریمی پاشاکی ــ روزنامه نگار___هنوز معلوم نیست ، ولی آخرین آمار ها از کشته شدن ۵۱ معدنچی در استان خراسان جنوبی حکایت دارد ، شاید اضافه هم بشود. ۵۱ کارگر معدن در استان خراسان جنوبی جان دادند. آنان بعلت نبود ایمنی کامل ،مانند دفعات قبل درزیر خروارها خاک در تونل های ما امن معدن […]

علی کریمی پاشاکی ــ روزنامه نگار___هنوز معلوم نیست ، ولی آخرین آمار ها از کشته شدن ۵۱ معدنچی در استان خراسان جنوبی حکایت دارد ، شاید اضافه هم بشود.
۵۱ کارگر معدن در استان خراسان جنوبی جان دادند.
آنان بعلت نبود ایمنی کامل ،مانند دفعات قبل درزیر خروارها خاک در تونل های ما امن معدن معدنجوی استان خراسان جنوبی کشته شدند!؟.
و وزارت صنعت معدن و تجارت همچنان به مدیریت ضعیف خود بر معادن نام ایمن در سراسر کشور ادامه می دهد و تقریباً کسی هم عین خیالش نیست که اینهایی که در معادن کشته شده و می شوند انسان یعنی اشرف مخلوقات هستند که با بی توجهی و عدم نظارت و مدیریت کارآمد در حال از بین رفتن هستند.
اگر این انسان های شریف و زحمتکش بطور نسبی چهار نفر را تحت تکفل خود داشته باشند ، تا به امروز حساب کنید که در اثر نبود ایمنی کار چه خانواده هایی سرگردان و گرفتار و از دست داده شوهران ، پدران و پسرهای خود شده‌اند و این ناهنجاری همچنان ادامه دارد و کسی هم در وزارتخانه های صمت و کار و…. پاسخگو نیست.
به نظر می رسد ،
در وزارت صمت همه کافی است، معدن داران ،رشوه کافی به برخی مسئولین انقلاب نما و غیر انقلابی نما ایمیدرو پرداخت شود تا از قوانین پر هزینه ایمنی معدن رهایی یابند!؟.

همچنین باز هم به نظر می رسد دستور رئیس جمهور و دیگران نیز برای پیگیری !!!هم به سرنوشت کمیته های تحقیق؛ باب نیروز، یال شمالی طبس،اشکلی، معادن شمال،… دچار می شود!!!.
خبری خواندم به نقل از دبیر انجمن زغال سنگ که شما هم بخوانید بد نیست.
دبیر انجمن زغالسنگ:
«هزینه ایمن سازی معادن کشور ۳۰ میلیون دلار/ایرنا»

* هیچ تضمینی نیست که حتی اگر این بودجه هم تامین شود، در این ساختار تا مغز استخوان مبتلا به فساد سیستماتیک ، در نهایت با رشوه و…، دلارها به جای ایجاد تجهیزات ایمنی در جیب الیگارش فساد در دستگاههای مختلف دولتی سرازیر می‌شود و از کوچکترین ایجاد زیرساخت های ایمنی در معادن کشور هم هیچ خبری نیست و کسی هم پیگیر این وضعیت اسف‌بار نمی باشد.
کارگران باشرف معادن قربانیان الیگارشی فساد حاکم بر مدیریت اجرایی و نظارتی بوده و به نظر می رسد تا چنین وضعیتی حاکم است ، خواهند بود!؟.