نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
درحالیکه ابراهیم رئیسی هفته گذشته در دل قاره آفریقا به دنبال پیداکردن بازار صادراتی برای کالاهای ایرانی بود، اینجا در ایران، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ از ۱۱۰ هزار تومان هم عبور کرد! به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ناظر نگاهی به برخی از سایتهای فروش و ارسال اینترنتی غذا، نشان میدهد برخی از رستورانها برای حفظ […]
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ناظر نگاهی به برخی از سایتهای فروش و ارسال اینترنتی غذا، نشان میدهد برخی از رستورانها برای حفظ مشتریان خود و ارائه قیمتهای کمتر به ترفند کاهش حجم غذا روی آوردهاند. گذشته از اینکه رواج فروش غذای اقتصادی خود نشانهای از سقوط قدرت خرید مردم است، اما همین غذاها هم گاه با قیمتهای عجیبی عرضه میشوند. چنانکه یک غذای نیم پرس بیش از ۱۰۰ هزار تومان و یک برش پیتزا ۸۰ هزار تومان عرضه میشود.
قدرت خرید مردم سقوط کرده است
درحالیکه ابراهیم رئیسی – رئیس دولت سیزدهم، هفته گذشته در دل قاره آفریقا به دنبال پیداکردن بازار صادراتی برای کالاهای ایرانی بود، اینجا در تهران – پایتخت ایران، قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ از ۱۱۰ هزار تومان هم عبور کرد!
نفوذ تورم بر سفره مردم و قدرت خرید آنها باعث شده تا اکنون بسیاری از رستورانها در کنار منوی اصلی خود یک منوی غذای اقتصادی هم اضافه کنند تا با استفاده از این ترفند مشتریان خود را از دست ندهند.
در کمتر کافه و رستورانی غذای کامل کمتر از ۲۰۰ هزار تومان پیدا میشود
شاید تا چندی پیش چنین منوهایی بیشتر برای افراد کمبرخوردار اقتصادی کاربرد داشت، اما مدتهاست که دیگر در کمتر کافه و رستورانی غذای کامل کمتر از ۲۰۰ هزار تومان پیدا میشود. اتفاقی که باعث شده تا دهکهای بالاتر جامعه هم این روزها قید مصرف وعده کامل غذایی را بزنند و به استفاده از پرسهای نصف و نیمه برنج، یکلقمه کوچک و یا یک برش پیتزا بسنده کنند.
در این بین رستورانها و فستفودیها که بهتازگی بحران اقتصادی کرونا را پشت سر گذاشته بودند، برای ادامه فعالیت خود و جلوگیری از زیان چارهای جز گنجاندن غذای اقتصادی به منوی خود نداشتند.
البته باتوجهبه افزایش شدید هزینههای اولیه، استفاده از این ترفند هم برای بسیاری از رستورانها کارساز نشد و طعم تلخ ورشکستگی چاشنی کسبوکارشان شد.
در پی افزایش شدید قیمت مواد غذایی و کاهش قدرت خرید مردم بین ۳۰ تا ۳۵ درصد از رستورانداران جواز کسب خود را باطل کردهاند و تغییر شغل دادهاند
اردیبهشتماه امسال رئیس اتحادیه رستورانداران اعلام کرد که در پی افزایش شدید قیمت مواد غذایی و کاهش قدرت خرید مردم بین ۳۰ تا ۳۵ درصد از رستورانداران جواز کسب خود را باطل کردهاند و تغییر شغل دادهاند. حالا به نظر میرسد کسانی که در این شغل ماندهاند هم برای جذب مشتری بیشتر به دنبال کاهش حجم غذا هستند. البته همین غذای اقتصادی کمحجم همقیمتهای چشمگیری دارد.
برای مثال یک برش پیتزا در یکی از رستورانهای شمال شهر بین ۷۵ هزار تا ۸۰ هزار تومان قیمت دارد. بدین صورت پیتزای هشت برشی حدود ۶۴۰ هزار تومان قیمت میخورد؛ بنابراین چنین غذاها را چندان اقتصادی نباید دانست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.