جلسه کارشناسی کمیسیون کشاورزی با حضور مدیرکل جهاد کشاورزی گیلان با موضوع دریافت کیوآر کد
دکتر صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان روز سه شنبه در جلسه کارشناسی تخصصی کمیسیون کشاورزی اتاق گیلان گفت: اخذ این شناسه برای چهار نوع محصول گلخانهای و مزرعهای و چهار محصول باغی برابر ابلاغیه اوایل امسال وزارت جهاد کشاورزی الزامی است. وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی در خصوص نظارت بر تولید و […]
دکتر صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان روز سه شنبه در جلسه کارشناسی تخصصی کمیسیون کشاورزی اتاق گیلان گفت: اخذ این شناسه برای چهار نوع محصول گلخانهای و مزرعهای و چهار محصول باغی برابر ابلاغیه اوایل امسال وزارت جهاد کشاورزی الزامی است. وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی در خصوص نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی با مسئولیت سازمان حفظ نباتات کشور برنامه جدی دارد و در این زمینه ضروری است که کیفیت محصولات کشاورزی ارتقا یافته و بر کیفیت این محصولات از مبدا تولید تا عرضه به بازارهای داخلی و خارج از کشور سیاست کنترلی و نظارتی اعمال شود. وی بهرهمندی از دانش و تجربیات علمی جهانی در زمینه استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی از جمله استانداردهای جهانی را از الزامات تولید در عرصه کشاورزی عنوان و بیان کرد: فرایند تولید تا مصرف از مزرعه، باغ و گلخانه تا بازار مصرف باید به صورت یکپارچه مدیریت شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان اخذ شناسه کیو.آر را با هدف ارتقای کیفیت محصول نهایی و عمل به تکالیف قانونی موجود برای حفظ سلامت غذایی آحاد جامعه و تامین اطمینان خاطر مصرفکنندگان در تغذیه سالم محصولات کشاورزی لازم و ضروری خواند.
رضائیان رئیس اتاق بازرگانی گیلان هم در این جلسه تصریح کرد: صادرات نوک پیکان توسعه اقتصادی کشورها به شمار میآید. باید از اقتصاد صادراتمحور حمایت کرد. در تمام کشورهای با اقتصاد توسعهیافته، از صادرات حمایت میشود و هدف از برگزاری جلسات تخصصی در کمیسیونهای اتاق به همین دلیل بوده است. وی خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور با مشکلات زیادی روبهروست؛ این مشکلات ابعاد مختلفی دارد و امیدواریم با تعاملی که با مدیران استان و بخش خصوصی و اتاق بازرگانی در کنار همدیگر برای عبور از این شرایط و مشکلات هماندیشی کنند و به راهحل عملیاتی خوبی برسند.
سیاب حسنپور رئیس کمیسیون اتاق بازرگانی گیلان نیز تاکید کرد: پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت غذایی در زنجیره تولید محصولات کشاورزی با منشاء گیاهی و در تداوم آن ارتقای شاخصهای سلامت عمومی از طریق شناسهدار کردن این محصولات محقق میشود. وی افزود: در این فرآیند مطابق شیوهنامه پایش و ردیابی عوامل خسارتزای گیاهی، محصولات مزارع و باغها از زمان کاشت تا برداشت و عرضه به بازارهای داخلی و خارجی تحت نظارتهای فنی گیاهپزشکی قرار میگیرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0