سندرم دیدن شدن و تناقض در گفتار و رفتار و نقض اصل تفکیک قوا توسط برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی

جناب آقای رئیس جمهور پزشکیان ، لطفاً جنابعالی اصل تفکیک قوا را رعایت کنید

علی کریمی پاشاکی ــ روزنامه نگار__برخی مسئولان سال‌هاست و در صدر آن‌ها برخی نمایندگان مجلس ، رفتار جالبی در پیش گرفته‌اند. اولاً به نظر می رسد برخی نمایندگان مجلس وظیفه ی اصلی خود یعنی قانونگذاری مفید و استاندارد و همچنین نظارت دقیق بر اجرای قانون را به عنوان حاشیه وظیفه ی نمایندگی و دخالت در […]

علی کریمی پاشاکی ــ روزنامه نگار__برخی مسئولان سال‌هاست و در صدر آن‌ها برخی نمایندگان مجلس ، رفتار جالبی در پیش گرفته‌اند.
اولاً به نظر می رسد برخی نمایندگان مجلس وظیفه ی اصلی خود یعنی قانونگذاری مفید و استاندارد و همچنین نظارت دقیق بر اجرای قانون را به عنوان حاشیه وظیفه ی نمایندگی و دخالت در عزل و نصب مدیران دستگاه‌های اجرایی در سطوح ارشد ، میانی و حتی در سطح کارمند را وظیفه ی اصلی خود کرده‌اند!! و در ادامه با این روش ، جالب است ، خودشان اولین مخالفان عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی می شوند و خواستار توضیح وزیر و احیانا استیضاح! وزیر می گردند!.
در ضمن همین نمایندگان محترم مجلس که
در هفته های معترض به عملکرد وزیر نیرو بودند که اتفاقا صحیح است ، چرا چند روز قبل تر به لایحه دو فوریتی دولت چهاردهم برای تغییر ساعت کاری و صرفه‌جویی در مصرف انرژی برق، رأی مخالف دادند و آن را تصویب نکردند ؟!
این تناقض و چندگانگی نمایندگان مجلس دوازدهم را بایستی به چه معناست تفسیر و تلقی کرد!؟
برخی از نمایندگان مجلس چون چندین دوره در مجلس شورای اسلامی حضور داشته و دارند از مشکلات و نارسایی ها و همچنین از ظرفیت ها و قابلیت های کشور بخوبی اطلاع دارند ‌.
آیا نمایندگان مجلس از کمبودها و ناترازی های چندین دهه ایی صنعت برق کشور که به حدود ۳۰ هزار مگاوات تاکنون رسیده است ، اطلاع نداشتند که هم اکنون به فکر مردم و داد و فریاد کشیدن بر آمدند و یا دخالت حداکثری در عزل و نصب ها؟!
این نوع برخورد با موضوع کارکرد وزرا ، در واقع نوعی توهین به شعور و آگاهی مردم و جامعه می باشد
این رفتارهای پوپولیستی تبدیل به یک روش برای برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی شده است یعنی برخی از نمایندگان ،خودشان بیشترین تقصیر ها در نپرداختن به مشکلات و کمبودهای کشور در قالب ریل گذاری و عدم تصویب قوانین مفید و لازم و همچنین نظارت مؤثر داشته و دارند و جالب اینجاست که در عزل و نصب های مدیریتی دستگاه های اجرایی دخالت حداکثری دارند و در عین حال خودشان اولین منتقدان و مخالفان عملکرد برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی هستند!!.
جالب اینجاست که مردم به نمایندگان مجلس رأی اعتماد داده‌اند تا در درون مجلس با ریل گذاری صحیح و تصویب قوانین مفید و نظارت ، راه و روش استاندارد را به دولت ها نشان دهند ، ولی با کمال تأسف بسیاری از نمایندگان مجلس در تمام دوره ها تا به امروز ،ضمن انجام ندادن صحیح ‌وظیفه حرفه ای خود، از مردم عادی نسبت به عملکرد دولت معترض ترند!! .
دولت موظف است تا مجری مصوبات نمایندگان مجلس باشد و عموماً دولتها همین کار را انجام می دهند ، پس چرا نمایندگان مجلس نسبت به عملکرد دولت ها همیشه ناراضی و مخالفند ؟!.
آیا یکی از دلایل مهم این مخالفت های نمایندگان مجلس با دولت، ریل گذاری نامناسب و تصویب قوانین غیر استاندارد و غیر واقعی و عدم نظارت دقیق توسط مجلس نیست ؟!

آیا عدم اجرای هزاران قانون تصویب شده توسط مجلس ، بخاطر عدم کار کارشناسانه در تصویب قوانین نیست!؟

مجلس شورای اسلامی محل اصلی عیب یابی برنامه ریزی و تصویب قوانین راهگشا برای دستگاههای اجرایی و سایر دستگاه ها می باشد و همچنین نظارت بر اجرای دقیق آن قوانین و برنامه ها می باشد، حال چرا دولت ها در اجرای بخشی از قوانین با مشکل مواجه هستند ؟

پاسخ می تواند دو حالت داشته باشد ،
۱ـ برخی مدیران دولت ضعیف هستند
۲ـ برخی قوانین و برنامه های مصوب مجلس شورای اسلامی غیر کارشناسانه و غیر استاندارد می باشند.

نمایندگانی که به گرانی ها ، تورم ، بیکاری و وضعیت نامطلوب زندگی معیشتی و قیمت بالای خودروهای ایرانی و وضعیت بهداشت و درمان دولتی حمله می‌کنند، با اطمینان می‌شود گفت گزارش های کارشناسی را نخوانده‌اند، حتی در سخنان‌ شان یک کلمه به چنین گزارشی اشاره نمی‌کنند، جرأت ندارند حتی خواستار انتشار عمومی آن بشوند. مسأله‌ شان درد گرانی ، تورم بالا ، بیکاری و وضعیت نامطلوب زندگی معیشتی مردم و فروش گران‌قیمت خودروهای بی کیفیت داخلی ، وضعیت بهداشت و درمان دولتی نیست، آن‌ها فقط اعتراض می‌کنند.

سخنی کوتاه با برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی

آقایان و خانم‌های نماینده و دخالت کننده در عزل و نصب های حداکثری در قوه ی مجریه، داد کشیدن را مردم خودشان بلدند؛ شما اگر درباره منشأ، فرآیندها، نیروها، اندیشه‌ها، گزاره‌ها، گزینه‌ها، سیاست‌ها، اقدامات و برنامه‌های منجر به بروز درد، چیزی فراتر از کلیات ابوالبقا بلدید، غیر از تکرار واژه‌های کلیشه‌ای سراسر تهی چیزی می‌دانید، اگر راهکاری در سر دارید، بنویسید و داد نزنید.

شما را برای داد کشیدن و جلب توجه کردن، انتخاب نکرده‌اند یا بر کاری نگمارده‌اند، شما بزرگواران را برای حل مشکلات عدیده ی مردم و جامعه به مجلس شورای اسلامی فرستاده اند ، لطفاً به وظایف حرفه ای ، قانونی و اخلاقی تان بیشتر بپردازید و کمتر هم داد بزنید و هم در عزل و نصب مدیران دستگاه‌های اجرایی دخالت کنید!!.

سخنی کوتاه با رئیس جمهور پزشکیان

جناب آقای دکتر پزشکیان عزیز ، حال وقتی که برخی از پروژه ی وفاق جنابعالی به دنبال بازی یکطرفه و دخالت حداکثری در عزل و نصب های دستگاه‌های اجرایی و برخورداری از همه ی امکانات به نفع خودشان و یاران محدود شان هستند ، لطفاً جنابعالی به وزارتخانه ها ، دستگاه ها و سازمان های دولتی برای محافظت از منافع عمومی و اعتماد مردم ،دستور اکید بفرمایید تا اصل تفکیک قوا را با احترام کامل به تمام قوا و ارکان حکومتی، رعایت کنند تا شاید برخی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی وقت پیدا کنند و برای قانون گذاری و نظارت، کمی بیشتر تلاش نمایند!!!.

 

ایام عزت مستدام