استاندار گیلان:

حل مشکلات کشاورزان در سال زراعی جدید با قوت پیگیری می‌شود

هادی حق شناس عصر پنجشنبه در پایان سومین نشست با اعضای مجمع نمایندگان گیلان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسات مسایل و مشکلات استان بررسی و با قوت پیگیری می شود و در این راستا تاکنون ۲ نشست نیز برای رفع برخی از مسائل در تهران برگزار کردیم. نماینده عالی دولت در گیلان […]

هادی حق شناس عصر پنجشنبه در پایان سومین نشست با اعضای مجمع نمایندگان گیلان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسات مسایل و مشکلات استان بررسی و با قوت پیگیری می شود و در این راستا تاکنون ۲ نشست نیز برای رفع برخی از مسائل در تهران برگزار کردیم.

نماینده عالی دولت در گیلان افزود: با توجه به اینکه گیلان استانی کشاورزی است، مسائل این بخش را با وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرده و پیگیریم البته پیرامون این مباحث دوباره با وزیر کشاورزی نشستی خواهیم گذاشت تا با اقدامات موثر این مسائل را برطرف کنیم.

وی ادامه داد: در خصوص مشکلات تالاب انزلی، تعیین حریم بستر رودخانه سفیدرود و مباحث مربوط به طرح هادی روستاها نیزبا معاون اول قوه قضاییه جلسه ای برگزار کردیم، ضمن اینکه با سفر رییس قوه قضاییه مباحثی پیگیری شد.

استاندار گیلان ادامه داد: همچنین در خصوص مسایل حوزه وزارت نیرو به خصوص در بخش وضعیت آب، رودخانه و سدها را با وزیر نیرو مطرح خواهیم کرد تا کشاورزان برای سال زراعی آینده مشکلی در خصوص تامین آب نداشته باشند و سال خوب کشاورزی را پیش رو داشته باشند.

هم افزایی قوای مجریه و مقننه راهگشاست

رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در پایان این نشست اظهار کرد: هم افزایی بین قوای مجریه و مقننه راهگشاست و در جلساتی که بین استاندار و نمایندگان استان برگزار می شود، مهمترین چالش ها طرح و روند حل و پیگیری آنها دنبال و تصمیم گیری می شود.

وی افزود:چنانکه مطالبات چایکاران را پیگیری کردیم و پس از حدود یک هفته بعد از این جلسه این مطالبات پرداخت شد.

نماینده مردم شهرستانهای شفت و فومن ادامه داد: البته یکی از مهمترین مباحث در گیلان معضل پسماند است که این موضوع نیز رسیدگی می شود اما با توجه به اهمیت کشت و کار و پیش رو بودن فصل کشاورزی تلاش می کنیم کشاورزان استان در فصل زراعی جدید مشکلی برای تولید نداشته باشند.

وی بیان کرد: در جلسه ای با رییس قوه قضاییه نیز رای اخیر دیوان عدالت اداری مبنی بر صدور پروانه روستایی مشروط به داشتن سند بررسی و مصوب شد که رای وحدت رویه مانع صدور پروانه با اسناد عادی نخواهد بود و این موضوع در جلسه بعدی نیز پیگیری می شود تا این مشکل روستاییان نیز برطرف شود.