استاندار در کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری گیلان؛

خرید برنج باقی مانده شالیکاران گیلانی آغاز شد

نماینده عالی دولت در گیلان از آغاز خرید برنج مازاد در استان خبر داد و گفت: خریداری برنج باقی مانده در دست کشاورزان از امروز آغاز شده و نباید مشکلی در این خصوص برای این قشر ایجاد شود. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری گیلان؛ اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز (شنبه) […]

نماینده عالی دولت در گیلان از آغاز خرید برنج مازاد در استان خبر داد و گفت: خریداری برنج باقی مانده در دست کشاورزان از امروز آغاز شده و نباید مشکلی در این خصوص برای این قشر ایجاد شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری گیلان؛ اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز (شنبه) در جلسه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری استان با قدردانی از شکوه و شور و شعور مردم متدین و ولایتمدار مردم گیلان در برپایی خیمه عزای دهه اول محرم اظهار کرد: مردم دیار میرزا بار دیگر دین خود را به اسلام، انقلاب اسلامی و شهدا ادا کرده و پرچم ولایتمداری و عدالتخواهی را در سرتاسر استان برافراشته کردند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه دولت سیزدهم در تحقق ایجاد اشتغال در گیلان گفت: در خصوص بحث ایجاد اشتغال مسوولان، فرمانداران، بانک‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی باید به وظیفه خود به درستی عمل کنند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به استفاده از ظرفیت‌های استانی در خصوص جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال در این استان بیان کرد: ایجاد اشتغال در کشور به ویژه گیلان حائز اهمیت است و در راه تحقق این مهم باید در برش استانی از منابع، امکانات و ظرفیت‌های استانی باید نهایت بهره را برد.

عباسی بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در رشد اقتصادی استان را بسیار مهم برشمرد و بیان کرد: سرمایه گذاران بسیاری خواهان سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال در استان هستند و در راه تحقق این مهم باید هرگونه کاغذبازی اداری کاهش پیدا کند.

وی از آغاز خرید تضمینی برنج در استان خبر داد و گفت: کار خرید تضمینی برنج باقی مانده در دست کشاورزان از امروز آغاز شده و نباید مشکلی در این خصوص برای این قشر این ایجاد شود.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه چای و برنج دو محصول راهبردی استان است، تصریح کرد: در حوزه ایجاد بازار کار و بر اساس مرکز آمار کشور، رتبه گیلان در حوزه بهبود نقش مشارکت اقتصادی ۴۷ درصد نسبت به نرخ کشوری ۴۱ درصد است که باید ارتقاء پیدا کند.

عباسی با ابراز خرسندی از کاهش نرخ بیکاری در گیلان، خواستار ارتقاء این آمار در سال جاری شد، و افزود: نرخ بیکاری در گیلان با ۶ و یک دهم درصد، از میانگین کشوری پایین تر است که لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در سال جاری و بر اساس سیاست دولت سیزدهم و اسناد بالا دستی به ارتقای این آمار کمک کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به ایجاد اشتغال از طریق شرکت‌های دانش بنیان، بیان کرد: در پارک و علم فناوری گیلان باید تحول ایجاد شود لذا بخش اشتغال را باید به سمت شرکت‌های دانش بنیان برده و از ظرفیت نخبگان علمی استفاده کرد.

استاندار گیلان با اشاره به جایگاه مناسب این استان در تحقق تعهد خود در ایجاد اشتغال در این استان، گفت: این استان در ایجاد اشتغال در کشور گیلان جزو استان‌های برتر بوده و تعهد ایجاد اشتغال خود را به خوبی اجرایی کرده است.

عباسی با تکلیف به دستگاه‌های اجرایی در تحقق ایجاد ۳۲ هزار شغل در گیلان، گفت: دستگاه‌های اجرایی در تحقق این تعهد باید از یکدیگر سبقت بگیرند و فرمانداران نقش مهمی در اجرایی شدن این مهم دارند.

وی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در جذب سرمایه و ایجاد اشتغال از همه ظرفیت‌های استانی و شهرستانی خود بهره‌مند شوند، افزود: مدیران استانی و شهرستانی باید در جذب سرمایه و ایجاد اشتغال به خوبی عمل کنند و هیچ عذری در این خصوص پذیرفته نیست زیرا وعده‌های دولت سیزدهم به مردم باید در تمامی نقاط گیلان تحقق پیدا کند.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اولویت تصویب طرح‌های کارفرمایی در این استان، بیان کرد: اولویت باید با طرح‌های کارفرمایی در حوزه تولید باشد زیرا این قبیل طرح‌ها نقش مهمی در ایجاد اشتغال در استان و در حوزه‌های مختلف دارند.

در این جلسه همچنین سید علی آقازاده رئیس مجمع نمایندگان استان و نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی نقطه نظرات خود را بیان و نیز تعدادی از اعضای کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری گیلان گزارش اقدامات اجرایی را ارائه کردند.