رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛

غذاهای بومی و محلی گیلان بر پایه تجربه زیستی استوار است

رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه غذاهای گیلان ریشه در محیط و زیست بوم استان دارد، گفت: غذاهای بومی و محلی گیلان بر پایه تجربه زیستی استوار است.

مصطفی ده‌پهلوان در بزرگترین رویداد خوراک کشور با عنوان گیل خوراک در تالار مرکزی رشت اظهار کرد: رشت ظرفیت‌های ارزشمندی در بخش‌های مختلف به ویژه گردشگری دارد.

وی با بیان اینکه صیانت از میراث فرهنگی با مشارکت مردم امکان پذیر است، افزود: برای حفظ میراث فرهنگی ملموس و ناملموس باید مردم را وارد عرصه کرد.

ده پهلوان با اشاره به هشتمین سالگرد ثبت جهانی رشت به عنوان شهر خلاق خوراک در یونسکو بیان کرد: تنوع غذایی در گیلان و رشت نشان گر غنای فرهنگی این استان در بخش خوراک است.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه غذاهای گیلان ریشه در محیط و زیست بوم استان دارد، گفت: غذاهای بومی و محلی گیلان بر پایه تجربه زیستی استوار است.

وی با بیان اینکه تجربه زیستی چراغ راه آینده است، افزود: میراث غذایی و خوراکی گیلان می‌تواند مدل مناسبی برای بهره‌گیری از تجربه زیستی باشد تجربه‌ای که زیستی سالم را در اختیار ما قرار می‌دهد.