استاندار گیلان در بازدید از محله دیانتی رشت:

مسئولان باید با حضور میدانی، رفع مشکلات مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند

استاندار گیلان در بازدید از محله دیانتی رشت و در جمع نمازگزاران مسجد النصر حجتیه، با تأکید بر لزوم پاسخ‌گویی میدانی و پیوسته به مطالبات عمومی، گفت: همان‌گونه که مردم در دوران جنگ تحمیلی با ایستادگی پای کار کشورشان بودند، ما مسئولان نیز باید با روحیه خدمت‌گزاری و مسئولیت‌پذیری، در میدان حل مشکلات مردم حاضر […]

استاندار گیلان در بازدید از محله دیانتی رشت و در جمع نمازگزاران مسجد النصر حجتیه، با تأکید بر لزوم پاسخ‌گویی میدانی و پیوسته به مطالبات عمومی، گفت: همان‌گونه که مردم در دوران جنگ تحمیلی با ایستادگی پای کار کشورشان بودند، ما مسئولان نیز باید با روحیه خدمت‌گزاری و مسئولیت‌پذیری، در میدان حل مشکلات مردم حاضر باشیم.
 
به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس در ادامه برنامه‌های بازدیدهای میدانی خود از محلات و مناطق کمتر برخوردار استان، ظهر امروز با حضور در محله دیانتی شهر رشت، ضمن دیدار با اهالی منطقه و اقامه نماز جماعت در مسجد النصر حجتیه، در جریان مسائل و دغدغه‌های مردم این محله قرار گرفت.
وی با اشاره به حضور پررنگ و رشادت‌های مردم در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار داشت: مردم ایران، خصوصاً در شرایط دشوار و بحرانی، همواره با صلابت و ایثار ایستاده‌اند. حضور دلاورانه مردم در جنگ تحمیلی اخیر، بار دیگر این حقیقت را به اثبات رساند و ما به‌عنوان مسئولان نظام، وامدار این ملت وفادار هستیم و وظیفه داریم با تمام توان در مسیر حل مشکلات آنان گام برداریم.
استاندار گیلان در ادامه این دیدار، با تأکید بر لزوم ارتباط مستقیم و مستمر مسئولان با اقشار مختلف مردم گفت: همه مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و مسئولان شهرستان‌ها موظفند به‌صورت هفتگی در محلات مختلف، به‌ویژه مناطق کمترتوسعه‌یافته، حضور یافته و از نزدیک نسبت به بررسی، پیگیری و صدور دستورات لازم برای رفع مشکلات مردم اقدام نمایند.
وی افزود: لازم است گزارش هفتگی حضور مسئولان در محلات استان، با محوریت مساجد و گروه‌های مردمی فعال در آن مناطق، به‌صورت مکتوب و مصور، هر هفته شنبه‌ها به اینجانب ارائه شود.
 حق‌شناس با اشاره به توطئه‌های دشمنان در جهت ایجاد نارضایتی عمومی، خاطرنشان کرد: حضور مؤثر مسئولان در بین مردم و تلاش برای رفع مشکلات واقعی آنان، می‌تواند بزرگ‌ترین نقشه‌های دشمنان را ناکام بگذارد، چراکه فشارهای خارجی با هدف ایجاد فاصله بین مردم و نظام طراحی شده‌اند.
در جریان این بازدید، استاندار گیلان با برقراری تماس مستقیم با شهردار رشت، مدیرکل آبفای استان و مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان، دستورات لازم جهت بررسی فوری و رفع برخی مشکلات زیرساختی محله دیانتی را صادر کرد.
گفتنی است، از دی‌ماه ۱۴۰۳ تاکنون، استاندار گیلان با حضور در مناطق و محلات مختلف استان، به‌ویژه در حاشیه شهرها و مناطق کمتر توسعه‌یافته، ضمن بررسی میدانی مشکلات موجود، دستورات اجرایی لازم را برای بهبود وضعیت خدمات‌رسانی در این مناطق صادر کرده است.