معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست
یک نماینده مجلس میگوید کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمیتوان گرفت. جالب است که در مناسبتهای ملی، از همین افراد بیحجاب در صداوسیما رونمایی میشود، اما بعد از انتخابات، چنین مسألهای فراموش میشود. اختلاس چای دبش و باغ شمال […]
یک نماینده مجلس میگوید کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمیتوان گرفت. جالب است که در مناسبتهای ملی، از همین افراد بیحجاب در صداوسیما رونمایی میشود، اما بعد از انتخابات، چنین مسألهای فراموش میشود. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشانزده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
معین الدین سعیدی، نماینده مجلس، درباره علت به نتیجه نرسیدن لایحه حجاب به گفت: ما در صحن مجلس درباره لایحهی عفاف و حجاب دیگر بحثی نکردیم، چون مشمول اصل ۸۵ قانون اساسی شد و به کمیسیون مشترک ارجاع شد؛ دیگر در صحن مطرح نشد. قرار گذاشتند که چند نماینده از آن کمیسیون در صحن درباره موارد قانونی بحث کنند. الان هم در خود صحن و در خود جلسات رسمی مجلس، مطلقا بحثی درباره حجاب نشده و اخیراً تعداد ۱۶۰ نفر از نمایندگان از طرح نور و اقدامات نیروی انتظامی حمایت کردند. با این وجود بحثی درباره طرح انجام نشده است. من بارها و بارها گفتهام که اولویتهای مردم در موارد دیگری است که باید در مجلس و دستگاههای اجرایی برای آنها فعال باشیم. با این وجود عدهای فکر میکنند حجاب اولویت جامعه است.
وی در ادامه در رابطه با برخورد کمیسیون اصل ۸۵ با لایحهی حجاب بیان کرد: ما تجربیات تلخی از ارجاع طرحها به اصل ۸۵ داشتیم. قانون جوانی جمعیت و صیانت از فضای مجازی بخشی از آنها بوده است. این موضوعات بسیار کلی هستند و باید روی آنها چکش کاری شود. به جای آنکه وقت مجلس برای آنها صرف شود به کمیسیون میروند. مهمترین موضوعاتی که حساسیت جامعه را به دنبال دارد و مردم باید در جریان آن قرار بگیرند به اصل ۸۵ ارجاع میشوند و در آنجا دیگر امکان پیشنهاد و نقد وجود ندارد. این موارد دیگر به صورت شفاف در اصل ۸۵ مطرح نمیشوند و برخی از نمایندگان بر این مبنا در کمیسیون مشترک و پشت درهای بسته طرح را بررسی میکنند. قانون جوانی جمعیت که ایرادات جدی دارد هم در این کمیسیون تصویب شد.
او افزود: کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمیتوان گرفت. جالب است که در مناسبتهای ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی میشود اما بعد از انتخابات، چنین مسألهای فراموش میشود. در خصوص عموم مردم، سیره باید سیرهی حاج قاسم سلیمانی باشد که چه نگاهی بر جذب حداکثری داشتند. دفتر رهبری نیز تذکری نسبت به نوع برخورد با حجاب دادند. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشانزده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
سعیدی درباره ادعا کیهان مبنی بر عدم نیاز برای قانون حجاب گفت: ما یک سری اصول درباره پوشش داریم؛ اگر صرفاً بحث قانون باشد، ما همین الان قانون منع استفاده از ماهواره را داریم، اما این قانون قابلیت اجرا دارد؟ قانون باید قابلیت اجرایی داشته باشد. حجاب بیتردید یک ضرورت شرعی و سیاسی است اما موارد متعددی داریم که ضروریت بیشتری دارند. بحث ربا در بانکداری خیلی مسألهی مهمتری است. شبهات جدی مذهبی در این مورد وجود دارد. بحث معیشت و کوچک شدن سفرهی مردم و پرواز گوشت و مرغ از سفرهی مردم موضوع مهمتری است. بحث زباله گردی و معلولین و مسکن و کودکان کار اهمیت هزاربرابری دارند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0