مولدهای اضطراری صنایع در ایام پیک آماده به کار باشند | رشد ۴ درصدی مصرف برق
طی جلسهای باحضور سید محمد اسحاقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان بهمراه مدیران عامل شرکت توزیع برق، برق منطقهای، سازمان صمت و جمع کثیری از فعالان بخش صنعت استان؛ به بحث و گفتگو پیرامون چگونگی همکاری برای گذر از پیک تابستان پرداخته شد. در این نشست سید محمد اسحاقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری […]
طی جلسهای باحضور سید محمد اسحاقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان بهمراه مدیران عامل شرکت توزیع برق، برق منطقهای، سازمان صمت و جمع کثیری از فعالان بخش صنعت استان؛ به بحث و گفتگو پیرامون چگونگی همکاری برای گذر از پیک تابستان پرداخته شد.
در این نشست سید محمد اسحاقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان اظهار داشت: بدون فرهنگ درست مصرف کردن، هیچ وقت نمیتوانیم به توسعه پایدار برسیم؛ توسعه پایدار یعنی نیازهای امروزمان را بدون دست اندازی به منابع نسل آینده برطرف کنیم؛ بنابراین باید به گونهای زندگی کنیم که آیندگان دچار مخاطره نشوند.
اسحاقی با بیان اینکه فرهنگسازی مصرف بهینه انرژی هیچ وقت بدون مشارکت مردم به نتیجه نمیرسد، خاطرنشان کرد: باتوجه به شعار حیاتی و مهم امسال یعنی رشد تولید و مهار تورم، کاملا ضروری است بخش تولید موجبات رونق اقتصادی را فراهم آورد و از سوی دیگر با توجه به ناترازی کلان و کشوری بین تولید و مصرف برق در کشور؛ با همراهی و تشریک مساعی هر دوصنعت بتوانند نزد مردم سربلند باشند.
همچنین محمدتقی مهدیزاده، مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: تجربه موفق سال گذشته دستاورد عظیم و تاریخی صنعت برق گیلان بود که با برنامه ریزی دقیق و تعامل، وفاق و همگرایی مردم و مسئولان حاصل شد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ قریب به ۱۳.۵ درصد رشد مصرف برق در استان شاهد بودیم ولی درسال ۱۴۰۱ و با برنامه ریزی مدون و اجرای صحیح برنامههای مدیریت بار، رشد مصرف برق در استان منفی شد که بخش عمده آن تحت تاثیر مشوقهای مدیریت مصرف برق بوده به گونهای که قریب به ۸۰۰ هزار مشترک خانگی استان با رعایت الگو مصرف اعلام شده حدود ۵۴ میلیارد تومان پاداش دریافت کردند.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: ۲۴ هزار قبض رایگان برای مشترکین خانگی باتوجه به مصرف صحیح در سال ۱۴۰۱ صادر شد و همچنین در بخش مشترکین صنعتی، کشاورزی و… ۳۵۱۱ مشترک با توزیع برق گیلان همکاری داشتند و مجموعاً ۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پاداش به آنان تعلق گرفت.
وی با اشاره به افزایش ۲۰ برابری پاداش رعایت الگوی مصرف برای مشترکین در سالجاری، اظهار داشت: از تمام ظرفیتهای موجود برای ترغیب و تشویق مشترکان برای همراهی در مدیریت مصرف برق و دریافت پاداش استفاده خواهد شد.
مدیرعامل توزیع برق گیلان با اشاره به نصب کنتورهای هوشمند با قابلیت کنترلپذیری و رویتپذیری برای مشرکین پرمصرف استان، گفت: کاملا ضروری است مولدهای اضطراری برای صنایع در ایام پیک آماده به کار باشند و از مسئولین استانداری و شرکت نفت تقاضای همکاری جهت تامین سوخت لازم در این زمینه را داریم.
وی همچنین دیگر اقدامات مثبت و تاثیرگذار سال گذشته برای مدیریت مصرف از جمله صدور اخطار و قطع برق دستگاههای اجرایی پرمصرف، همکاری با مشترکین کشاورزی در ساعات پیک را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در سالجاری نیز این مشوقها برای مشترکین کشاورزی پابرجاست و ادارات دولتی نیز ملزم به کاهش مصرف برق خود به میزان ۳۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ در ساعات اداری و ۶۰ درصد درساعات غیراداری هستند و در این زمینه همانند سال گذشته کارگروه پایش مصرف انرژی با کمک کارشناسان توزیع برق و بازرسان استانداری گیلان تشکیل خواهد شد.
مهدیزاده تاکید کرد: در سال گذشته ۳۹ هزار مشترک جدید به مجموع مشترکان توزیع برق گیلان افزوده شد و در دوماه ابتدای سالجاری شاهد رشد ۴ درصدی مصرف برق در استان بودهایم و ذکر این نکته ضروری است که به ازای هر یک درجه افزایش دما، ۱۰۰ مگاوات مصرف برق افزایش مییابد.
مدیرعامل توزیع برق گیلان در پایان ضمن تشکر مجدد از صنایع استان گفت: براساس تاکیدات شرکتهای بالادستی و براساس سهمیه تعیین شده برای گیلان، در بخش صنایع ۱۸۱ مگاوات مدیریت مصرف درنظر گرفته شده است که این تضمین از سوی توزیع برق گیلان داده خواهد شد که نهایت همکاری مانند سال گذشته و نظم در اجرای برنامههای مدیریت بار عملیاتی شود.
در ادامه نشست مطالبی درخصوص همکاریهای سال گذشته درخصوص مدیریت مصرف برق، آسیبشناسی در این زمینه و برنامههای سالجاری از سوی بهمن داراب زاده مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان، تیمور پورحیدری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، اکبر تطهیری مقدم رئیس انجمن مدیران صنایع استان گیلان و مهندس شکوری مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی گیلان بصورت مبسوط ارائه و درپایان نیز پنل پرسش از سوی صاحبان صنایع و پاسخگویی مسئولان حاضر نیز برگزار شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0