پزشکیان: افراد توانمند از هر جناح و گروهی در کابینه حضور خواهند داشت
رئیس جمهور با اشاره به تاکید خود در تبلیغات و مناظرات انتخاباتی بر اهمیت اجرای اسناد و سیاستهای کلی نظام گفت: سیاستهای کلی و سند چشمانداز کشور بر اساس کار کارشناسی تدوین شده است و اینگونه نیست که زمان اجرای آن گذشته باشد؛ چشمانداز برآمده از نوع نگاه و خواست ماست و همه ما دوست […]
رئیس جمهور با اشاره به تاکید خود در تبلیغات و مناظرات انتخاباتی بر اهمیت اجرای اسناد و سیاستهای کلی نظام گفت: سیاستهای کلی و سند چشمانداز کشور بر اساس کار کارشناسی تدوین شده است و اینگونه نیست که زمان اجرای آن گذشته باشد؛ چشمانداز برآمده از نوع نگاه و خواست ماست و همه ما دوست داریم اهداف آن محقق شود.
مسعود پزشکیان عصر امروز چهارشنبه در دیدار جمعی از اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با اشاره به بحث مطرح شده در این نشست از سوی برخی اهالی رسانه درباره تضعیف مرجعیت رسانههای داخلی تصریح کرد: عامل و ریشه این مشکل عملکرد خود ماست و ربطی به بیگانگان ندارد؛ اگر رسانههای ما مراقب حفظ اعتماد مخاطبان و افکار عمومی نباشند و اخبار نادرست منتشر کنند، مرجعیت آنها تضعیف میشود.
رئیس جمهور انتشار اخبار ناصحیح و بعد ارائه تحلیل و اخبار متکی به آن خبر ناصحیح اولیه را از دیگر مشکلات عرصه اطلاعرسانی برشمرد و افزود: از قول ما نقل شد که میخواهیم با اصحاب رسانه نشست خبری برگزار کنیم و بعد که چنین اتفاقی نیفتاد، از ما انتقاد شد که چرا به وعده خود عمل نکردید، در حالی که ما اساسا چنین وعدهای نداده بودیم.
دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه در روزهای اخیر وقت زیادی را برای تعیین ترکیب کابینه دولت چهاردهم صرف شده است، اظهار داشت: بنای ما این بوده و هست که بر اساس همان وعده تشکیل دولت وفاق، افراد توانمند از هر جناح و گروهی در کابینه حضور داشته باشند. مشکل ما در وهله اول افراد نیستند، بلکه این انتخاب راه غلط است که مانع از رسیدن ما به مقصد میشود.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به تاکید خود در تبلیغات و مناظرات انتخاباتی بر اهمیت اجرای اسناد و سیاستهای کلی نظام گفت: سیاستهای کلی و سند چشمانداز کشور بر اساس کار کارشناسی تدوین شده است و اینگونه نیست که زمان اجرای آن گذشته باشد؛ چشمانداز برآمده از نوع نگاه و خواست ماست، همه ما دوست داریم که در منطقه اول باشیم، در کشور تبعیض نباشد، رفتار و زندگی ما برای منطقه و جهان الهامبخش باشد، آیا گذر زمان میتواند این اهداف و مطالبات را از ذهن و دل ما بیرون کند!
دکتر پزشکیان با اشاره به توصیه برخی افراد به وی مبنی بر اینکه در مراسم تنفیذ و تحلیف خود وضعیت موجود را نقد کند، خاطرنشان کرد: شما بهتر از بنده میدانید که ما چقدر مشکل داریم، بنده هم میتوانستم در مراسم تنفیذ و تحلیف از این مشکلات انتقاد کنم، اما به خود اجازه ندادم در مقابل دیدگان افراد خارجی که در این مجالس حضور داشتند، معایب و مشکلات خودمان را مطرح و برجسته کنم.
رئیس جمهور با بیان اینکه بنده از این کار دوری کردم، گفت: ما افتخارات و دیدگاههای بزرگی داریم که بنده ترجیح دادم آنها را تبیین کنم؛ اگر ما در جامعه مشکل داریم خودمان باید این مشکلات را حل کنیم و نمیتوان از کس دیگری انتظار داشت این مشکلات را حل کند. خودمان باید مشکلاتمان را حل کنیم.
دکتر پزشکیان با تاکید بر اهمیت نقد منصفانه افزود: نقد یکدیگر مشکلی ندارد، اما در نقد باید انصاف را رعایت کنیم. به خصوص بنده از دیگران بیشتر به نقد احتیاج دارم چرا که بنده هم بیعیب نیستم و مسئولیت بزرگی نیز بر عهده دارم.
رئیس جمهور در ادامه با تشبیه سند چشمانداز به مثابه هدف و سیاستها و قوانین به مثابه جهت و راهنمای حرکت به سمت هدف اظهار داشت: اگر در جهت درست و در راستای مسیری که به سوی آن راهنمایی شدیم حرکت کنیم، مشکلات رفع خواهند شد. بنده دولت وفاق ملی را مطرح کردم چرا که باور دارم در همه دولتهای گذشته افرادی بودند که میخواستند برای تامین منافع کشور و مردم کار کنند و باید از همه این ظرفیتها استفاده کنیم.
دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه بار دیگر میگویم که جدا از مباحث اعتقادی، سند چشمانداز کشور از نظر علمی و مدیریتی نیز کاملا قابل دفاع است، تصریح کرد: طبیعی است که هر کدام از ما بخواهیم به مقصدی که سند چشمانداز ترسیم کرده برسیم. باید هم قسم شویم و به جای اختلاف با یکدیگر بر مبنای باور، صداقت و درستی در مسیر تحقق چشمانداز همکاری کنیم.
دکتر پزشکیان در ادامه با اشاره به فرمایش امیرالمؤمنین (ع) مبنی بر اینکه اگر تقوا به عنوان یک اصل در جامعه باشد، هلاکتی برای آن جامعه نخواهد بود، تصریح کرد: اگر جامعه مشکل و گرفتاری دارد باید خود را ملامت کنیم چرا که همواره به دنبال عیبجویی از یکدیگر هستیم.
رئیس جمهور در ادامه به اهمیت جایگاه خبرنگاران به عنوان منادیان حق و سخن راست و درست در جامعه اشاره کرد و گفت: براساس روایات معصومین (ع) ظلم آن است که چیزی را که نمیدانیم به دروغ روایت کنیم و از سوی دیگر بیان سخن راست میثاق و تعهد خدای متعال از پیامبران الهی بوده است و شما خبرنگاران نیز باید سخن راست و درست را در جامعه برجسته و صداقت را در جامعه ترویج کنید.
دکتر پزشکیان اجرای حق و عدالت را از جمله مهمترین وظایف حاکمان برشمرد و با تأکید بر اهمیت نقش رسانهها در این زمینه گفت: اجرای حق و عدالت چپ و راست، مذهبی و غیرمذهبی نمیشناسد و مراقب باشید شناعت عدهای باعث نشود که شما از این مسیر فاصله بگیرید.
رئیس جمهور در ادامه افزود: دلیل اینکه مردم از ما ناراضی هستند آن است که دم از حق و عدالت میزنیم اما ناعادلانه عمل میکنیم، ناعادلانه استخدام میکنیم، ناعادلانه پست میدهیم و برای عدهای خاص ارزش قائل میشویم.
دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود در این مراسم با اشاره به مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان اصحاب رسانه، بر آمادگی دولت برای پیگیری مشکلات خبرنگاران در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی دولت تأکید کرد و گفت: در این زمینه دولت آمادگی دارد جمعبندی مسائل مربوط به خبرنگاران را در قالب لایحهای تنظیم و پیگیری نماید.
رئیس جمهور تأمین رضایت مردم را از جمله اولویتهای اصلی پیشروی دولت عنوان کرد و افزود: باید به گونهای عمل کنیم که مردم به این باور برسند که ما خدمتگزار آنها هستیم و منظور ما از مردم نه قشر و قومیتی خاص، بلکه همه مردم ایران در اقصی نقاط این کشور هستند.
دکتر پزشکیان با بیان اینکه هدف و تلاش ما تشکیل دولت وفاق ملی است، اظهار داشت: نباید بگوییم افرادی که انتخاب میشوند از این دولت یا آن دولت هستند، این سخنان از زبان تفرقه است در حالی که ما به دنبال وفاق در کشور هستیم.
پیش از سخنان رئیس جمهور ۱۶ نفر از خبرنگاران و مدیران مسئول رسانه از جمله مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری ایلنا، حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان، طیبه خادم جعفری سردبیر میز دولت خبرگزاری صدا و سیما، مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه شرق، محمدصادق پژمان مدیرعامل آخرین خبر، علیرضا بختیاری مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد، سعید آجرلو مدیر مسئول روزنامه صبح نو، علی احمدنیا مدیر مسئول اصلاحات نیوز، مصطفی کواکبیان مدیر مسئول روزنامه مردمسالاری، مهدی رحمتی مدیر عامل خبرگزاری مهر، اکبر توکلی عکاس خبرگزاری ایرنا، اکبر منتجبی رئیس انجمن صنفی مطبوعات، الیاس حضرتی مدیر مسئول روزنامه اعتماد، مجید قلیزاده مدیر عامل خبرگزاری تسنیم، فاطمه رضایی خبرنگار خانه ملت، مصطفی فقیهی مسئول سایت انتخاب و فاطمه فراهانی خبرنگار خبرگزاری میزان به بیان مسائل و مشکلات مبتلابه جامعه رسانهای کشور و همچنین نظرات و دیدگاههای خود در حضور رئیس جمهور پرداختند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0