کارفرمایان گیلان فرصت بخشودگی جرائم بیمه‌ای را از دست ندهند

در این مراسم کیوان مرتضوی، مدیرکل تامین‌اجتماعی گیلان، ضمن تبریک ایام فرخنده خبرنگار با بیان اینکه شرافت قلم و اندیشه و یاد نمودن قسم قرآنی به این مهم ، بیانگر شأن و منزلت والای آن است گفت : خبرنگاری نه یک شغل، بلکه هنر وعشقی عظیم و ماموریتی خطیر برای آگاهی‌بخشی و روشنگری در جامعه […]

در این مراسم کیوان مرتضوی، مدیرکل تامین‌اجتماعی گیلان، ضمن تبریک ایام فرخنده خبرنگار با بیان اینکه شرافت قلم و اندیشه و یاد نمودن قسم قرآنی به این مهم ، بیانگر شأن و منزلت والای آن است گفت : خبرنگاری نه یک شغل، بلکه هنر وعشقی عظیم و ماموریتی خطیر برای آگاهی‌بخشی و روشنگری در جامعه است. این قشر ارزشمند به منزله سفیران و طلایه‌دارانی هستند که با صفات و ویژگی‌هایی همچون حقیقت‌جوئی، مطالبه‌گری و مسئولیت‌پذیری‌ اجتماعی، به مثابه چشمان بینا و هوشیار جامعه عمل کرده و حرکت آنها در جهت پیاده‌سازی امر به معروف و نهی از منکر و نمونه عملی جهاد تبیین است.

وی همچنین  نکته سنجی ، عدالت خواهی ، نقد سازنده ، اعتماد سازی و امیدآفرینی و روحیه جهاد را از دیگر صفات بارز فعالان این عرصه مقدس برشمرد و با اشاره به عدم شناخت کافی جامعه از کارکردها و ماموریتهای این سازمان بزرگ و ضرورت آگاهی بخشی بیشتر ، اذعان داشت: نقش رسانه برای تحقق این مهم بسیار اثرگذار بوده و از این رو نیازمند همراهی پرشور اصحاب رسانه بوده و دست یاری به سوی شما دراز مینمائیم.

مرتضوی همچنین افزود : ارتباط خبرنگاران با تامین‌اجتماعی و سایر دستگاه‌ها از یک تفاوت ویژه برخوردار است و آن اینکه اکثریت شما در زمره یکی از بیمه‌شدگان سازمان قرار داشته و در واقع از شرکای اجتماعی ما نیز محسوب می‌شوید و می‌توانید مطالبات این قشر را از منظر و نگاه یک بیمه‌شده پیگیر باشید.

وی با اشاره به اجرای طرح ویژه بازرسی کارگاهی در این استان گفت: در اجرای این طرح در مدت ۲۵ روز ۷۸۰ نیروی دارای رابطه کارگر و کارفرمایی در گیلان شناسایی شدند که بدون پوشش بیمه‌ای مشغول به کار هستند و اسامی این تعداد از نیروها در سامانه ثبت شده که بیمه آنان برقرار می‌شود که در اجرای این طرح تامین اجتماعی برای دفاع از حق کارگر در حوزه بیمه‌ای اقدام می‌کند.

مرتضوی با اشاره به تنوع ارایه خدمات از سوی این مجموعه خاطر نشان کرد: فعالیت کاری تامین اجتماعی در سه حوزه بیمه، درمان و اقتصادی است که تامین اجتماعی در حوزه بیمه‌ای خدمات متنوع در بخش بازنشستگی، از کارافتادگی و بازماندگان ارایه می‌دهد و در حوزه تعهدات کوتاه مدت نیز از جمله غرامت دستمزد ایام بیماری، بارداری، ارتز و پروتز خدمات می‌دهد.

وی با اشاره به طرح کشوری بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ با عنوان مهار تورم و رشد تولید “از اول خرداد تا پایان مرداد” از کارفرمایان استان خواست تا فرصت باقیمانده برای اجرای طرح “پایان مرداد” را از دست ندهند.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان اذعان کرد: سازمان تامین اجتماعی از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند، نهادی عمومی و غیردولتی است و ارتباط تنگاتنگ با عرصه های کار، تولید و صنعت دارد.

وی در خاتمه ضمن تجلیل از خبرنگاران با تبریک مجدد روز خبرنگار و قدردانی از خبرنگاران، آنان را پیش قراولان حق خواهی و اشاعه دهندگان آگاهی در جامعه معرفی کرد و گفت: خبرنگاران سخت کوش نقش مهمی در اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی دارند که قدردان زحمات آنان هستیم.