مجتمع آدینه رشت تنها بدهکار بالای ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری رشت است
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تشریح روند بررسی لایحه بخشش ۶۵ درصدی عوارض برای تنها بدهکار بیش از پانصد میلیارد تومانی شهرداری گفت: این لایحه از سوی شهرداری در جهت رفع مشکل بیش از ۸۰۰ نفر از شهروندان رشت که بیش از ۱۵ سال بلاتکلیف بودند، ارائه شده و بنده و تعدادی از اعضا […]
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تشریح روند بررسی لایحه بخشش ۶۵ درصدی عوارض برای تنها بدهکار بیش از پانصد میلیارد تومانی شهرداری گفت: این لایحه از سوی شهرداری در جهت رفع مشکل بیش از ۸۰۰ نفر از شهروندان رشت که بیش از ۱۵ سال بلاتکلیف بودند، ارائه شده و بنده و تعدادی از اعضا نه به اصل موضوع بلکه به نحوه طرح لایحه که غیر شفاف و ابهام امیز بود، رأی موافق ندادیم.
محمدحسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت، با اشاره به حواشی مطرحشده درباره لایحه بخشش ۶۵ درصدی عوارض تنها بدهکار بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان شهرداری رشت اظهار کرد: این لایحه توسط شهرداری برای حل مشکل بیش از ۸۰۰ نفر از خریداران مجتمع آدینه رشت تنظیم و مطابق ضوابط قانونی برای بررسی و تصمیمگیری به شورای اسلامی شهر ارسال شد.
وی با بیان اینکه بر اساس قانون، اعضای شورای اسلامی شهر به عنوان منتخبین مردم از استقلال رأی برخوردارند افزود: هر عضو شورا صرفاً یک رأی در فرآیند تصمیمگیری دارد و در این موضوع نیز هر یک از اعضا بر اساس تشخیص، نظر خود را با رای دهی الکترونیکی اعلام کردند.
کارگرنیا با تأکید بر موضع شخصی خود تصریح کرد: بنده جزو مخالفان نحوه طرح این لایحه بودم و نظرم را بهصورت صریح و شفاف در مذاکرات اعلام کردم. بدیهی است نتیجه نهایی هر لایحه، حاصل جمع آرای اعضای شورا بوده و نباید بهعنوان نظر یا اقدام یک فرد تلقی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه شورا تابع رای اکثریت است گفت: بنده و چند تن دیگر از همکاران شوراییام رای موافق به این لایحه ندادیم اما بر اساس قانون، شورا تابع نظرات جمع و حداکثری است و این لایحه با هفت رای موافق به تصویب رسید و هیئت تطبیق فرمانداری هم مصوبه شورا را تایید کرد، ضمن اینکه بررسی لایحه در جلسه علنی شورا و با حضور خبرنگاران انجام شد و هیچگونه پنهان کاری صورت نگرفت.
طبق سامانه جامع مصوبات شورا، نادر حسینی و سیدحسین رضویان به این لایحه رای منفی دادند و آرای محمدحسین واثق کارگرنیا و مجید عزیزی نیز ممتنع بوده است.
متن مصوبه
با عنایت به استقبال کم نظیر شهروندان به مصوبه اخیر آن شورای محترم به شماره ۱۹۰۸ – ۱۴۰۴/۸/۶ و عدم وجود زمان کافی جهت اجرای آن از زمان ابلاغ تا پایان آذر ماه ۱۴۰۴ بدینوسیله پیشنهاد میگردد تخفیف ۳۰% جدول شماره ۱ ماده ۱ مصوبه شماره ۴۴۱ برای دیماه ۱۴۰۴ تمدید و همچنین در تبصره ۴ قسمت مهلت قانونی مؤدیان برای پرداخت بدهی به شهرداری در بخش تعاریف تعرفه عوارض و بهای خدمات سال ۱۴۰۴ (موضوع تبصره ماده ۲ مصوبه شماره ۴۴۱ سال ۱۴۰۳) عبارت “سال ۱۴۰۳” به عبارت “تا پایان دیماه ۱۴۰۴” و “تاریخ ۱۴۰۴/۴/۱۵” به “تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۳۰” اصلاح گردد.
ضمناً پیشنهاد میگردد در موارد فوق الذکر در صورتی که بدهی عوارض بیش از ۵۰۰۰ میلیارد ریال باشد تخفیف جدول شماره ۱ ماده ۱ در دیماه سال ۱۴۰۴ به میزان ۶۵% و ضریب کاهنده ملاک عمل تبصره ماده ۲ مصوبه مزبور جهت محاسبه عوارض زیربنا ۰/۳۵ باشد.



ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0