• افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 7 - July - 2026
  • ساعت :
    فرماندار رشت در جشنواره بادام‌زمینی و برنج لشت‌نشاء؛

    اشتغال پایدار در روستاها بسیاری از معضلات اجتماعی را کاهش می‌دهد

    فرماندار رشت در جشنواره بادام‌زمینی و برنج لشت‌نشاء با بیان اینکه ماندگاری روستاییان به‌معنای پایداری اقتصادی و اجتماعی کشور است گفت: اشتغال پایدار در روستاها می‌تواند بسیاری از معضلات اجتماعی را کاهش دهد. سید اسماعیل میرغضنفری، فرماندار شهرستان رشت عصر امروز در دومین جشنواره بادام‌زمینی و برنج که در روستای لیچاه بخش لشت‌نشاء برگزار شد، […]

    فرماندار رشت در جشنواره بادام‌زمینی و برنج لشت‌نشاء با بیان اینکه ماندگاری روستاییان به‌معنای پایداری اقتصادی و اجتماعی کشور است گفت: اشتغال پایدار در روستاها می‌تواند بسیاری از معضلات اجتماعی را کاهش دهد.

    سید اسماعیل میرغضنفری، فرماندار شهرستان رشت عصر امروز در دومین جشنواره بادام‌زمینی و برنج که در روستای لیچاه بخش لشت‌نشاء برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا و تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره، اظهار کرد: جشنواره‌های کشاورزی فرصتی ارزشمند برای بازگشت به اصالت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی روستاها و تقویت همبستگی مردمی است.

     

    وی با اشاره به اینکه بخش بزرگی از مشکلات اجتماعی ناشی از فاصله گرفتن از فرهنگ اصیل و سبک زندگی روستایی است، گفت: روزگاری در روستاها خانواده‌ها در کنار هم با صفا، صداقت و صمیمیت زندگی می‌کردند و همین روح جمعی، بنیان تربیت اخلاقی و فرهنگی جامعه را شکل می‌داد، اما متأسفانه زندگی‌های شهری و روزمرگی‌های مادی ما را از آن فضا دور کرده است.

    فرماندار رشت با تأکید بر اینکه بازگشت به ریشه‌های روستایی می‌تواند مبنای رشد متوازن کشور باشد، بیان کرد: اگر قرار است در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به رشد و تعالی برسیم، باید از روستا شروع کنیم و امروز دولت با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه اشتغال روستایی، اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت و حمایت از مشاغل خانگی، زمینه ماندگاری مردم در روستاها را فراهم کرده است.

     

    میرغضنفری با بیان اینکه ماندگاری روستاییان به‌معنای پایداری اقتصادی و اجتماعی کشور است و هرگونه توسعه پایدار باید بر محور تولید و تلاش مردم روستا شکل بگیرد، افزود: اشتغال پایدار در روستاها می‌تواند بسیاری از معضلات اجتماعی را کاهش دهد و نشاط و امید را به جامعه بازگرداند.

    وی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی کشور و تحریم‌های ظالمانه، گفت: ملت ایران در طول نزدیک به پنج دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بارها از فراز و فرودهای دشوار عبور کرده و این‌بار نیز با همت و وحدت می‌تواند از تنگناهای موجود گذر کند.

     

    فرماندار رشت با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مهربانی، همدلی و بازگشت به ارزش‌های انسانی هستیم، افزود: همه ما مدیون زحمات کشاورزان و تلاشگران عرصه تولید هستیم و باید با تکیه بر روحیه تعاون و همکاری، زمینه رشد اقتصادی و فرهنگی گیلان و کشور را فراهم کنیم.

    میرغضنفری با قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره، به‌ویژه مدیران جهاد کشاورزی استان و شهرستان، بخشداری لشت‌نشاء، دهیاران و شوراهای محلی، بیان کرد: اینگونه برنامه‌ها علاوه بر پاسداشت نعمت‌های الهی، روح امید، شکرگزاری و انسجام اجتماعی را در میان مردم زنده می‌کند.

    گفتنی است، در ابتدای این برنامه نیز فرماندار شهرستان رشت از نمایشگاه صنایع‌دستی، محصولات کشاورزی و تولیدات روستایی که در محل برگزاری این مراسم برپا شده بود، بازدید کرد.

    نوشته های مشابه

    ارسال دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
    برو بالا