شورای حکام قطعنامه علیه ایران را تصویب کرد!

عراقچی و سنایی و غریب‌آبادی امر دیگری ندارند؟!

✍ مجید مرادی__🔺 خوش به حال ملت که نیازی به دیدن صداوسیما ندارند تا کلمات گهربار امثال عراقچی و سنایی مشاور رئیس‌جمهور و غریب آبادی معاون حقوقی وزارت خارجه را بشنوند. سه شب پیاپی این دو سه نفر در شبکه خبر به هر دری زدند که افکار عمومی را نسبت به غرض ورزانه بودن اقدام […]

✍ مجید مرادی__🔺 خوش به حال ملت که نیازی به دیدن صداوسیما ندارند تا کلمات گهربار امثال عراقچی و سنایی مشاور رئیس‌جمهور و غریب آبادی معاون حقوقی وزارت خارجه را بشنوند. سه شب پیاپی این دو سه نفر در شبکه خبر به هر دری زدند که افکار عمومی را نسبت به غرض ورزانه بودن اقدام قریب‌الوقوع شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اقناع کنند و القا کنند که همه چیز وفق مراد است و هر عیب که هست از طرف مقابل است. عراقچی با تهدید شروع کرد که به تصویب قطعنامه پاسخی محکم خواهیم داد. کار غریب‌آبادی البته سخت تر بود زیرا ساعاتی قبل اعلام شد که دیوان کیفری دادگاه لاهه حکم جلب نتانیاهو و گالانت را صادر کرده است. در این قسمت البته غریب آبادی خیلی خوشحال و راضی بود و از حکم قضات دیوان تجلیل کرد اما وقتی نوبت به بررسی قطعنامه شورای حکام به میان آمد تنها صحبت از غرض ورزی و کینه توزی کشورهای مؤثر کرد. او به شدت از صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران دفاع کرد و تلاش کرد واهی بودن ادعاهای اروپایی ها و بی اثر بودن قطعنامه آژانس را ثابت کند.

🔺 دفاعیات غریب آبادی البته برای مخاطبی که قدرت خواندن و نوشتن ندارد و از همه جا بی خبر است بسیار قانع کننده است. اما مشکل این جاست که او نمی داند اول باید جواب محمدجواد لاریجانی یا احمد نادری را بدهد که اولی فاصله ایران را ساخت بمب اتمی 24 ساعت دانسته و دومی نسخه ساخت بمب را پیچیده است. غریب آبادی انگار سخنان اینها را نشنیده است و توقع دارد دنیا هم هیچ چیزی از این مسائل نداند. اگر دنیا را خر فرض کرده اید یا بی خبر می پندارید دیگر چرا این همه استدلال بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران اقامه می کنید؟! غریب آبادی مدعی‌ست که گروسی هم با صدور قطعنامه علیه ایران موافق نیست و در جریان سفر به ایران قانع شده و با دست پر! (مثلاً با چند جعبه گز و سوهان؟!) برگشته است. به این همه خامی و سادگی چه باید گفت؟!

🔺احتمالا غریب آبادی پیش خودش فکر کرده که چون آقای اسلامی گروسی را به تور گردشگری فردو و نطنز برده و نمک گیرش کرده و در ورودی تاسیسات نطنز عکس یادگاری گرفته است پس قانع شده است!

🔺 آقای غریب آبادی! شاعری ایرانی گفته است:
ما نمانیم و عکس ما ماند
گردش روزگار بر عکس است!

درست است که در کشور ما گردش روزگار بر عکس است اما برای اجنبی‌ها گردش روزگار بر عکس نیست. برای آنان گردش روزگار بر اصل است! دلت را به عکس انداختن گروسی خوش نکن! قطعنامه را ببین که باز هم به رغم دل خوشی اولیانوف به رد شدنش رای آورد. وقتی اولیانوف خوش بینی اش را اظهار کرد معلوم بود که باز هم قطعنامه ضد ایرانی رای می‌آورد.

🔺آقای سنائی که فرموده بود اروپا در آژانس اقدامی نکند برای اروپا رهنمود دیگری ندارد؟! راستی اینها روزنامه هم نمی خوانند و تلویزیون هم نمی‌بینند؟! سنایی حتی این قدر زیرکی نداشت که در ساعات نزدیک به جلسه شورای حکام به تلویزیون نرود و یا بخواهد که به جای او جواد لاریجانی و احمد نادری بروند و جواب هسته ای بدهند!

🔺خسروی مجری شبکه خبر از سخنان تکراری و بیهوده غریب آبادی کلافه به نظر می‌رسید. شاید برای این که در مقابل استدلال‌های کودکانه او‌ دلش می‌خواست بپرسد آقای جواد لاریجانی چنین و احمد نادری چنان گفته‌اند. اینو چی میگی؟!