بازدید مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هئیت همراه از بیمارستان شهید بهشتی آستارا؛
دکتر رستمی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه هیئت همراه از بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا بازدید و ضمن گفتوگو با کادر درمان، تمام کمبودها، نواقص تجهیزاتی و مشکلات ساختاری این مرکز را مورد نقد و بررسی قرار داد و در پایان، جلسهای با رئیس بیمارستان و مسئولان مربوطه برای رفع سریع موانع نشستی در دفتر رئیس بیمارستان برگزار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(گیل وب دا)؛ به دستور دکتر محمد تقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر رستمی مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مدیر نظارت و اعتبار بخشی، مدیر اقتصاد درمان دانشگاه با حضور در بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا، از بخشهای مختلف این مرکز درمانی بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید مسائل و چالشهای موجوددر بیمارستان به صورت دقیق احصا و بررسی شد.
در پایان این بازدید میدانی، جلسه فوری با رئیس بیمارستان، مدیر پرستاری و دیگر مسئولان بیمارستانی برگزار شد و هر یک از نواقص و کمبودهای شناساییشده به تفکیک حوزههای اجرایی، تجهیزاتی و نیروی انسانی اولویتبندی شد و بر ضرورت رفع فوری موارد بحرانی تأکید گردید.
دکتر رستمی در این نشست قول پیگیری مستمر وضعیت بیمارستان آستارا را از سوی هیئت رئیسه دانشگاه داد و مسئولان بیمارستان نیز آمادگی خود را برای همکاری و اجرای سریع مصوبات این جلسه اعلام کردند.