آقای وزیر قطع ارتباطات ؛ سرعت لاک پشت بیشتر است؟ یا سرعت اینترنت در ایران؟!

ریحانه خوشحال. قطعا سرعت لاک پشت بیشتر از سرعت اینترنتی است که وزیر ارتباطات در اختیار مردم ایران می‌گذارد/ چرا کسی پاسخگوی این وضعیت نابسامان نیست ؟ / تا کی باید مردم هزینه‌های بالا برای اینترنت و وی پی ان و… پرداخت کنند ولی بدترین کیفیت اینترنت را داشته باشند؟/ چرا کسی خود را در […]

ریحانه خوشحال. قطعا سرعت لاک پشت بیشتر از سرعت اینترنتی است که وزیر ارتباطات در اختیار مردم ایران می‌گذارد/ چرا کسی پاسخگوی این وضعیت نابسامان نیست ؟ / تا کی باید مردم هزینه‌های بالا برای اینترنت و وی پی ان و… پرداخت کنند ولی بدترین کیفیت اینترنت را داشته باشند؟/ چرا کسی خود را در قبال پولی که از مردم میگیرد و بی کیفیت ترین خدمات را در اختیار آنان قرار میدهد مسئول نمی‌داند؟/ چه زمانی به آن درجه از فرهنگ می رسیم که مسئولان بی درايت زمانی که متوجه می‌شوند توانایی لازم برای اداره ی اموری را ندارند استعفا دهند؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اسرر امروز؛ عیسی زارع پور وزیر ارتباطات که لقب وزیر قطع ارتباطات را باید به او داد بی‌کیفیت ترین اینترنت با پایین ترین سرعت را در اختیار مردم ایران گذاشته است.

فیلترینگ درد کمی بود که حال در عصری که به تکنولوژی 5G رسیده ایم مردم همچنان Hپلاس را تجربه می‌کنند. یعنی حتی سایتهای ایرانی و پلتفرم های داخلی که خودشان تاکید به استفاده دارند را نمی‌تواند باز کند و یا بسیار سخت و پس از گذشته چندین دقیقه (در شهرهای مختلف متفاوت است) باز میکند.

 

گاهی این انتظار آنقدر طولانی می‌شود که یادتان می‌رود برای چه کاری آمده بودید!!

 

این سرعت افتضاح که مردم و کسب و کارهای آنلاین را دچار اختلال شدید کرده است، بسیاری از مشاغل آنلاین که نیاز به آپلود و دانلود ویدئو دارند را ساعتها سرگردان می کند . سرعت اینترنت به شدت کاهش پیدا کرده و اختلال بسیار زیادی هم دارد، حتی سایت‌هایی دولتی مثل بانک‌ها و سامانه‌های ثبت املاک و… هم به سختی باز می شوند.

 

فیلترینگ گسترده داخلی باعث شده است تا کیفیت اینترنت ایران در رده‌بندی‌های جهانی در پایین‌ترین رتبه‌ها قرار بگیرد.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد که نقش فیلترینگ از ایجادکننده محدودیت بسیار فراتر رفته و امروز تبدیل به بزرگ‌ترین عامل ایجاد کندی مستمر و ناپایداری و به مانع بزرگی برای افزایش سرعت و توسعه اینترنت تبدیل شده است.

 

لازم به یادآوریست فیلترینگ در حالی همچنان تداوم پیدا کرده است که 83/6 درصد از کاربران اینترنت از فیلترشکن استفاده می‌کنند و به‌طور میانگین هر کاربر ایرانی در طول روز، 4 ساعت از فیلترشکن استفاده می کند. با استفاده از همین ابزار بیش از 90 درصد کاربران شبکه‌های اجتماعی به اینستاگرام بازگشته‌اند و البته ناگفته نماند که با فیلتر کردن اینترنت اجازه دسترسی به کودکان و نوجوانان ما که تا قبل از فیلترینگ دسترسی به سایتهای غیر مجاز بدون فیلتر شکن را نداشتن اکنون به شکلی راحت و بدون دردسر و با اجازه خانواده هایشان به راحتی به فیلترشکن دسترسی پیدا کرده اند که به دنبال آن دسترسی به هر سایتی برایشان آسان شده است .

 

کاش قبل از اقدام به هر کاری مسئولان گرانقدر همه عواقب را از همه ابعاد مورد بررسی قرار دهند تا شاهد اینگونه فاجعه های جبران ناپذیر نباشیم.

 

با بیان این مقدمات می‌توان این‌چنین نتیجه گرفت: تلاش‌های شبانه‌روزی متولیان امر با تحمیل هزینه چندهزارمیلیاردی به مردم و اپراتورها، جلوگیری از گسترش شبکه، مسدودسازی پروتکل‌های مورد نیاز کسب‌وکارها و… تغییری در رفتار استفاده مردم در فیلترشکن‌ها، نکرده و فقط ‌و فقط باعث افزایش تقاضا و ایجاد اختلالات گسترده و آسیب‌های جبران‌ناپذیر به مردم واقتصاد دیجیتال و کودکان و نوجوانان ما شده است و تنها لطفش کمک به جیب مافیا و فیلترشکن فروشان بوده است.

 

شایان ذکر است ایران در بین ۱۰۰ کشور در جایگاه ۹۵ دسترسی آزاد به اینترنت قرار دارد و اگر کشورهای بدون اطلاعات کافی درباره محدودیت را حذف کنیم، اینترنت ایران در وضعیتی پایین‌تر از چین و کامرون، در صدر کشورهای دارای محدودیت در دسترسی آزاد به اینترنت قرار می‌گیرد.

 

چرا کسی پاسخگوی این وضعیت نابسامان نیست ؟ تا کی باید مردم هزینه‌های بالا برای اینترنت و وی پی ان و… پرداخت کنند ولی بدترین کیفیت اینترنت را داشته باشند؟

 

چرا کسی خود را در قبال پولی که از مردم میگیرد وهزینه های هنگفتی را در این وانفسای اقتصادی به آنها تحمیل می کند و آنگاه بی کیفیت ترین خدمات را در اختیار مردم قرار میدهد مسئول نمی‌داند؟

 

چه زمانی به آن درجه از فرهنگ می رسیم که مسئولان بی درايت زمانی که متوجه می‌شوند توانایی لازم برای اداره ی اموری را ندارند استعفا دهند؟

 

چه زمانی مسئولان ما به آن درجه از بلوغ می‌رسند که وقتی مردم ناراضی و خشمگین از عملکردشان هستند استعفا دهند و اجازه دهند مدیر باکفایت تری که تخصص لازم را دارد به مردم خدمات ارایه کند؟؟

 

چه اصراری بر ماندن است وقتی توانایی و تخصص در آن نیست و بجای مسئولین مردم تاوانش را میدهند!؟

 

آقایان مسئول کی قرار است قانونی تصویب کنید که وقتی مسئولی توانایی و تخصص لازم برای پستی را نداشت اما آن پست را اشغال کرد و در نهایت نتوانست خدمات مطلوب به مردم بدهد را جریمه کنید؟

 

چرا تمام جریمه ها و توبیخ ها فقط برای مردم منظور گردیده است؟

در دنیا فکر مسئولان را بیمه می‌کنند تا اگر مسئولی با فکر اشتباهش خساراتی به کشور و مردم زد بیمه خسارت‌ را بدهد.

 

اینجا نه فکر مسئولی بیمه می‌شود تا تاوان گرفته شود نه از خود آن مسئول تاوانی گرفته می‌شود بنابراین چرا باید مسئولی نگران عملکردش باشد وقتی هیچ جریمه و توبیخی برایش نیست؟

 

امیدواریم وزیر ارتباطات دولت چهاردهم به وعده های پیش از انتخابات دکتر پزشکیان عمل نماید و مردم را از شر فیلترینگ و اینترنت بی‌کیفیت نجات دهد.

 

و همچنان امید داریم دولت پزشکیان خود را در قبال مردم چنان مسئول بداند که مردم طعم عملی شدن شعارهای قبل انتخابات را لمس کنند.

 

بارالها بر صبر ما بیفزا…