آیا فریب و نیرنگ دیگری از سوی ترامپ و نتانیاهو در پشت این جریان سازی رسانه ای آکسیوس هست ؟!؟!/تحرکات پاکستان ، مصر، عربستان سعودی ، ترکیه و قطر برای پایان قطعی جنگ‌ آمریکا علیه ایران خیلی جدی شده‌است

ادعای آکسیوس درباره سند جدید برای رفع اختلافات ایران و آمریکا و بروز اختلاف بین ترامپ و نتانیاهو

 

 

 

علی کریمی پاشاکی ــ روزنامه نگار

 

قبل از انعقاد کلام لازم میدانم یادآوری کنم که جنگ تحمیلی و غیر قانونی آمریکا علیه ایران وارد مرحله ای شده‌است که اولاً در حال ایجاد شکاف عمیق بین آمریکا ، اروپا و حتی برخی کشورهای از دیگر قاره‌ها است ، همچنین تا نزدیک شدن به ابر بحران ساختاری در اروپا ، آسیا و آمریکا و… زمان زیادی نمانده، در ضمن تمام محاسبات آمریکا و رژیم آپارتاید اسرائیل در باره فروپاشی ساختار حاکمیت جمهوری اسلامی ایران غلط و اشتباه از آب درآمده است.
افکار عمومی در آمریکا و جهان شروع به بازخواست از دولت ترامپ برای ایجاد یک جنگ بیهوده ، فرسایشی و بحران آفرین برای زندگی معیشتی تمام جهانیان ، کرده‌اند.
حتی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که آنان نیز به دچار شدن به یک سری اشتباهات محاسباتی و همچنین وعده‌های دولت تندرو ترامپ برای تمام کردن کار جمهور اسلامی ایران در ظرف یک هفته ، هم اکنون به علت نداشتن چشم انداز مثبت از جنگ آمریکا علیه ایران ، خواستار پایان قطعی جنگ‌ از طریق مذاکره و دیپلماسی هستند.
چون در حدود یک ماه و نیم این جنگ دیدند که ایران با این اقدامات نه عقب‌نشینی می کند و نه تسلیم آمریکا خواهد شد.
در این ارتباط پایگاه آکسیوس که بازوی تبلیغاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی است مدعی شده قطر و پاکستان با همکاری سایر میانجی‌های منطقه‌ای از جمله عربستان، ترکیه و مصر، یک پیش‌نویس اصلاح‌شده برای پر کردن شکاف‌های بین آمریکا و ایران تهیه کرده‌اند.

همچنین منابع آگاه ادعا می‌کنند ،دو مقام عرب و یک منبع اسرائیلی به آکسیوس گفته‌اند قطر به تازگی پیش‌نویس جدیدی را به آمریکا و ایران ارائه کرده است.
با وجود این، یک منبع دیگر مدعی شده پیش‌نویس جداگانه‌ای از سوی قطر وجود ندارد و این کشور فقط تلاش می‌کند شکاف‌های پیشنهاد قبلی پاکستان را پر کند.

منابع خبری نقل می کنند یک مقام عرب که اشاره‌ای به نام او نشده مدعی شده قطر یک هیأت را اوایل این هفته به تهران فرستاده تا با ایرانی‌ها درباره آخرین پیش‌نویس گفت‌وگو کنند.

در ضمن وزارت خارجه ایران روز چهارشنبه اعلام کرد که مذاکرات «بر اساس پیشنهاد ۱۴ ماده‌ای ایران» ادامه دارد و وزیر کشور پاکستان برای کمک به میانجیگری در تهران به سر می‌برد؛ این دومین سفر وزیر کشور پاکستان در کمتر از یک هفته است.

سه منبع به آکسیوس تأکید کرده‌اند که هنوز مشخص نیست ایرانی‌ها با پیش‌نویس جدید موافقت کنند یا مواضع خود را به طور قابل توجهی تغییر دهند.

ادعای دیگر آکسیوس این است که ترامپ در این تماس به نتانیاهو ابراز داشته که میانجی‌ها در حال تنظیم یک «تفاهم‌نامه رسمی» هستند که امضای آن توسط واشنگتن و تهران، رسماً به جنگ پایان داده و یک مهلت ۳۰ روزه را برای مذاکره بر سر برنامه هسته‌ای ایران و بازگشایی تنگه هرمز آغاز می‌کند.
گفته شده این موضوع عصبانیت و ناراحتی نتانیاهو را به همراه داشته است. یک منبع آمریکایی مدعی شده که پس از پایان تماس، «موهای نتانیاهو از شدت خشم سیخ شده بود».

شایان گفتن است ،پایگاه آکسیوس همواره یکی از بازوهای جنگ روانی و تبلیغاتی رژيم صهیونیستی و آمریکا بوده است.
این وب‌سایت قبل از جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران هم دائماً گزارش‌هایی از اختلافات میان نتانیاهو و ترامپ بر سر ایران منتشر کرد.
با وجود این، روزنامه واشنگتن‌پست بعداً گزارش داد که انتشار گزارش‌هایی درباره اختلاف این دو مقام می تواند بخشی از عملیات فریب آنها برای پنهان کردن طرح حمله به ایران بوده است.

‌‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حق نشر و کپی 2026 گیلان بهتر نوین | Ascendoor News توسط Ascendoor | نیرو گرفته از WordPress.