نشست رفع موانع توسعه تجارت و حمل‌ونقل استان‌های شمال کشور برگزار شد

با حضور هشت استان و با میزبانی استانداری‌ گیلان؛

نشست توسعه تجارت و حمل‌ونقل استان‌های شمال کشور با حضور شماری از معاونان وزرا، استانداران، معاونان اقتصادی استانداری‌ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی به میزبانی استانداری گیلان برگزار شد و حاضران در این نشست بر تقویت همکاری‌های بین‌استانی، شناسایی ظرفیت‌های تولید داخلی، کنترل بازار و رفع موانع تولید و تجارت تأکید کردند.
 
به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ نشست رفع موانع توسعه تجارت و حمل‌ونقل استان‌های شمال کشور با حضور استانداران قزوین، زنجان، گیلان و اردبیل،معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، مدیرعامل سازمان بنادرو دریانوردی کشور، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، معاون توسعه و بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و معاون وزیر اقتصاد و همچنین معاونین هماهنگی امور اقتصادی استانداری های تهران، آذربایجان شرقی، مازندران و گلستان، به میزبانی استانداری گیلان در رشت برگزار شد.
در این نشست، حاضران با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان استان‌ها در شرایط جنگ اقتصادی، راهکارهای توسعه تجارت، تقویت حمل‌ونقل و استفاده از ظرفیت‌های داخلی را مورد بررسی قرار دادند.

شناسایی ظرفیت‌های تولید داخل برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن، تسهیل ارتباطات و انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری میان استان‌ها، شناسایی ظرفیت‌های داخلی برای کنترل و تنظیم بازار و همچنین بررسی راهکارهای رفع موانع تولید و تجارت از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی، از محورهای اصلی این نشست بود.
در جریان این نشست، بر ضرورت ایجاد مدیریت یکپارچه در حوزه تجارت و حمل‌ونقل، تقویت کریدورهای ارتباطی شمال کشور، تسریع در فرآیندهای تجاری و بهره‌گیری حداکثری از توانمندی‌های استانی برای تأمین نیازهای کشور تأکید شد.
همچنین حاضران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان‌های شمالی در حوزه تولید، ترانزیت و تجارت، توسعه همکاری‌های بین‌استانی را از مهم‌ترین راهکارهای عبور از چالش‌های اقتصادی و تقویت تاب‌آوری اقتصادی کشور عنوان کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © 2026 گیلان بهتر نوین | Ascendoor News by Ascendoor | Powered by WordPress.