پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی:

جامعه سلامت بدون همراهی مردم و خیرین کامل نمی‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی به مناسبت ۲۲ مرداد، روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی، ضمن قدردانی از نقش آفرینی گروه‌های جهادی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین نیک‌اندیش حوزه سلامت، مشارکت‌های مردمی را بازوی توانمند دانشگاه در ارتقای عدالت در سلامت دانست. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)، متن پیام به شرح […]

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی به مناسبت ۲۲ مرداد، روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی، ضمن قدردانی از نقش آفرینی گروه‌های جهادی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین نیک‌اندیش حوزه سلامت، مشارکت‌های مردمی را بازوی توانمند دانشگاه در ارتقای عدالت در سلامت دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ارتقای سلامت جامعه و دسترسی عادلانه همگان به خدمات درمانی، آرمانی بلند است که تحقق کامل آن تنها در سایه هم‌افزایی، مسئولیت‌پذیری جمعی و سرمایه ارزشمند «مشارکت مردمی» میسر می‌شود.

۲۲ مردادماه، روز «تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی»، فرصتی مغتنم برای پاسداشت تلاش‌های ایثارگرانه و انسان‌دوستانه تمامی گروه‌های جهادی، سازمان‌های مردم‌نهاد، فعالان اجتماعی و به‌ویژه خیرین نیک‌اندیشی است که همواره یار و یاور نظام سلامت بوده‌اند.

مردم شریف و نیکوکار گیلان و خیرین بزرگواری که دل در گرو آبادانی این دیار دارند، با نگاهی والاو همتی بلند، چه در ساخت و تجهیز مراکز درمانی، چه در تامین تجهیزات پیشرفته پزشکی و چه در دستگیری از بیماران نیازمند، جلوه‌هایی ماندگار از ایثار و هم‌بستگی را به نمایش گذاشته‌اند. این همراهی‌های ارزشمند، نه تنها بار بزرگی را از دوش بخش درمان برداشته، بلکه روح امید و همدلی را در بدنه جامعه جاری ساخته است.

اینجانب با ادای احترام به نیت پاک و تلاش‌های بی‌دریغ تمامی فعالان تشکل‌های اجتماعی و خیرین گران‌قدر حوزه سلامت استان گیلان، این روز بزرگ را تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان، برای این یاورانِ خستگی‌ناپذیر عرصه سلامت، سلامتی، عزت و توفیق روزافزون مسألت دارم.

امیدوارم با استمرار این پیوند مبارک میان دانشگاه و نهادهای مردمی، شاهد شکوفایی روزافزون زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در سراسر استان باشیم.

 

دکتر محمدتقی آشوبی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان