از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین ۱۴۰۲؛ بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد در سطح استان گیلان معدوم شد

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،مهدی جواهرشناس، مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه  با بیان اینکه ۲۰۰ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای طی ایام تعطیلات نوروزی به بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد خوراکی و غذا و اماکن عمومی می پردازند، گفت ؛ از […]

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،مهدی جواهرشناس، مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه  با بیان اینکه ۲۰۰ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای طی ایام تعطیلات نوروزی به بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد خوراکی و غذا و اماکن عمومی می پردازند، گفت ؛ از ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین ماه سال جاری، بیش از ۱۳ هزار و ۹۰۰ بازدید از امکان عمومی، آرایشگاه ها، مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی صورت گرفته است.
وی افزود: طی این بازدیدها، ۱۷۶ متخلف به دستگاه قضائی معرفی شده اند و ۶۸ واحد صنفی از جمله غذاخوری، فست فود، نانوایی و فروشگاه به دلیل تخلفات بهداشتی، پلمپ شدند.
مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در ادامه با اشاره به حضور  مسافران در  گیلان و تقارن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات نوروزی، در خصوص توجه به سلامت و بهداشت مواد غذایی مورد استفاده تاکید کرد و گفت ؛ طی بازدیدهایی که تا ۴ فروردین ماه سال جاری صورت گرفته ، بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد از سراسر استان کشف و معدوم شده است.
وی در خاتمه یادآور شد ؛ بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ آزمایش، با استفاده از تجهیزات پرتابل از مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در طی این مدت به انجام رسیده است.
تیم های کارشناسان بهداشت محیط و  کارشناسان حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در طول ایام تعطیلات نوروز با حضور در اماکن مختلف در راستای حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی عرضه شده به مردم و مسافران و همچنین ، از خدمات ارائه شده در امکان عمومی بازدید به عمل می آورند.