نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،مهدی جواهرشناس، مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه ۲۰۰ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای طی ایام تعطیلات نوروزی به بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد خوراکی و غذا و اماکن عمومی می پردازند، گفت ؛ از […]
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،مهدی جواهرشناس، مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه ۲۰۰ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای طی ایام تعطیلات نوروزی به بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد خوراکی و غذا و اماکن عمومی می پردازند، گفت ؛ از ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا ۴ فروردین ماه سال جاری، بیش از ۱۳ هزار و ۹۰۰ بازدید از امکان عمومی، آرایشگاه ها، مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی صورت گرفته است. وی افزود: طی این بازدیدها، ۱۷۶ متخلف به دستگاه قضائی معرفی شده اند و ۶۸ واحد صنفی از جمله غذاخوری، فست فود، نانوایی و فروشگاه به دلیل تخلفات بهداشتی، پلمپ شدند. مدیر سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در ادامه با اشاره به حضور مسافران در گیلان و تقارن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات نوروزی، در خصوص توجه به سلامت و بهداشت مواد غذایی مورد استفاده تاکید کرد و گفت ؛ طی بازدیدهایی که تا ۴ فروردین ماه سال جاری صورت گرفته ، بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد از سراسر استان کشف و معدوم شده است. وی در خاتمه یادآور شد ؛ بیش از ۱۳ هزار و ۷۰۰ آزمایش، با استفاده از تجهیزات پرتابل از مواد غذایی عرضه شده در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در طی این مدت به انجام رسیده است. تیم های کارشناسان بهداشت محیط و کارشناسان حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه در طول ایام تعطیلات نوروز با حضور در اماکن مختلف در راستای حفظ سلامت و بهداشت مواد غذایی عرضه شده به مردم و مسافران و همچنین ، از خدمات ارائه شده در امکان عمومی بازدید به عمل می آورند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.