عضو شورای شهر رشت:

تمرکز بر بلندمرتبه سازی و بازنگری طرح تفصیلی راهکار نجات از گستردگی بی‌ضابطه رشت است

شفیعی گفت: با توجه به رفع موانع قوانین بلندمرتبه‌سازی برای رشت، ضروری است شوقی شهردار رشت با تشکیل کارگروه تخصصی نسبت به برنامه متمرکز بر بلندمرتبه سازی‌های مهندسی شده اقدام کند و شورای اسلامی در این راستا همراهی کامل خواهد داشت. سیدشمس شفیعی، نایب رئیس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون برنامه بودجه شورای شهر رشت […]

شفیعی گفت: با توجه به رفع موانع قوانین بلندمرتبه‌سازی برای رشت، ضروری است شوقی شهردار رشت با تشکیل کارگروه تخصصی نسبت به برنامه متمرکز بر بلندمرتبه سازی‌های مهندسی شده اقدام کند و شورای اسلامی در این راستا همراهی کامل خواهد داشت.

سیدشمس شفیعی، نایب رئیس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون برنامه بودجه شورای شهر رشت در صحن علنی شورای اسلامی بر ضرورت بازنگری طرح تفصیلی شهر رشت و برنامه ریزی برای بلندمرتبه‌سازی‌های استاندارد و مهندسی تأکید داشت.

شفیعی در جلسه ۲۲۰ صحن علنی شورای شهر رشت که با حضور شهردار رشت تشکیل شد، تصریح کرد: با توجه به رفع موانع قوانین بلندمرتبه‌سازی برای رشت، ضروری است شوقی شهردار رشت با تشکیل کارگروه تخصصی نسبت به برنامه متمرکز بر بلندمرتبه سازی‌های مهندسی شده اقدام کند و شورای اسلامی در این راستا همراهی کامل خواهد داشت.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر رشت با ذکر آنکه طبق ضوابط و مقررات شورای عالی شهرسازی معمولا طرح‌های تفضیلی شهرها در بازه‌های زمانی ۵ساله قابلیت بازنگری دارند گفت: در رشت به شدت نیازمند توسعه عمودی و استاندارد هستیم.

کمبود زمین، پیشگیری از نابودی اراضی کشاورزی، کاهش هزینه‌های خدمات‌رسانی به مناطق مسکونی، کاهش توسعه افقی و بی‌ضابطه، پرهیز از حاشیه نشینی، آزادسازی زمین برای افزایش فضای سبز، حفظ محیط زیست شهری و اشتغال‌زایی‌های مفید از مواردی بود که شفیعی در ضرورت آغاز فصلی جدیدی از توسعه شهری با بلندمرتبه‌سازی به آن‌ها اشاره داشت.

این عضو شورای اسلامی به شهردار رشت توصیه کرد ضمن تلاش برای تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری و قائل شدن تخفیفات واقعی برای جلب سرمایه گذار، اطمینان سرمایه گذاران از امنیت سرمایه‌گذاری در رشت را جلب نموده، حجم بروکراسی اداری را به حداقل برساند و مسیر سرمایه‌گذاری را هموارسازی کند.

شفیعی گفت: تشویق مالکان و ساکنان در بافت مرکزی شهر برای تجمیع املاک ریزدانه و ساخت برج‌های مهندسی ساز و چشم‌نواز منجر به زیبایی سیمای شهر و آزادسازی زمین برای افزایش سرانه فضای سبز میشود و رشت را به واقع از معضلات ناشی از حاشیه نشینی، گسترش بی‌ضابطه و خدمات‌رسانی مضاعف ادارات نجات می‌دهد.

وی همچنین به شرح بعد اقتصادی بلندمرتبه‌سازی در رشت پرداخت و گفت: افزایش انبوه‌سازی، رونق ساخت و ساز و اشتغال‌زایی بیشتر موجب رونق اقتصادی برای شهر رشت خواهد بود.

شفیعی در بخشی از سخنان خود جمع حاضر را به برگزاری مراسم پرشور تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در ایران و عراق توجه داد و حضور پرشور هموطنان و همشهریان رشت در مراسم تشییع در شهرهای ایران و عراق را ارزشمند دانست.

عضو شورای شهر رشت گفت: موکب داران رشت در ۱۲۰ روز گذشته هر آنچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند تا مراسم بخوبی برگزار شود.

وی با قدردانی از نیروهای سپاه و بسیج شهرداری رشت در اجرای این مراسم گفت: کشور دوست و برادر عراق، با همراهی در مراسم تشییع عزت و اقتدار جهان اسلام را تداعی کرد و رهبر شهید انقلاب طی چند دهه مقاومت جانانه در برابر دشمنان، در ساده زیستی، قائل بودن به عزت ملی و شجاعت خود، اسطوره‌ای در کشورهای جهان اسلام همچون یمن، لبنان و فلسطین، عراق، پاکستان، هند و دیگر کشورهای مسلمان جهان است.

کارگرنیا: تسریع در اجرای آسفالت در سطح رشت

محمدحسین واثق کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت در جلسه علنی شورا با اشاره به فرارسیدن روز بهزیستی و تأمین اجتماعی، بر ضرورت اجرای برنامه‌های تخصصی، هدفمند و بلندمدت برای ارتقای کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت و توان‌خواهان تأکید و اظهار کرد: مناسب‌سازی فضاهای عمومی یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان است و شهرداری و مجموعه مدیریت شهری باید با نگاه جدی‌تر، زیرساخت‌های لازم را برای تردد آسان‌تر، دسترسی بهتر و حضور فعال‌تر افراد کم‌توان در سطح شهر فراهم کنند.

وی توسعه حمل‌ونقل همگانی، مناسب‌سازی معابر، فضاهای عمومی و اماکن خدماتی را از ضرورت‌های مدیریت شهری دانست و افزود: عدالت اجتماعی نباید در حد شعار باقی بماند، بلکه باید در چهره شهر، در خدمات شهری و در رفتار مسئولان نمود پیدا کند.

کارگرنیا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری مراسم تشییع و تکریم شهدای اخیر، از حضور پرشور مردم رشت در این آیین‌ها قدردانی کرد و گفت: حضور مردم در این مراسم‌ها جلوه‌ای روشن از وفاداری، عشق و احترام آنان به ارزش‌های انقلاب و خدمتگزاران صادق این سرزمین بود.

وی با تاکید به اینکه وظیفه مسئولان و مردم آن است که راه ایثار، صداقت، خدمت بی‌منت و وفاداری به اسلام را ادامه دهند بیان کرد: یاد و راه شهدا بالاخص امام شهید انقلاب نباید از متن زندگی اجتماعی جامعه فاصله بگیرد و دشمن بداند که ان شاالله به زودی تقاص خون امام شهیدمان را خواهیم گرفت و ملت بزرگ ایران به خونخواهی از آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب تأکید دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با گرامیداشت سالروز تأسیس شورای نگهبان، این نهاد را از ارکان اساسی نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: شورای نگهبان مأموریت صیانت از احکام اسلام، قانون اساسی، حقوق ملت و سلامت قانون‌گذاری را بر عهده دارد و نقش آن در حفظ ساختار حقوقی و شرعی کشور بسیار مهم است.

کارگرنیا از شهردار رشت، کارکنان شهرداری، اعضای شورای اسلامی شهر و دستگاه‌های مشارکت‌کننده در برگزاری مراسم‌های اخیر قدردانی کرد و خواستار تداوم هم‌افزایی و همکاری میان نهادهای شهری و خدمات‌رسان شد.

وی با اشاره به بازگشایی پاکت مناقصه جدید آسفالت رشت افزود: از شهردار رشت انتظار می‌رود حالا که مناقصه جدید آسفالت بازگشایی شده، در اسرع وقت اجرای آسفالت در تمامی مناطق رشت تسریع شود.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت به وضعیت جوی رشت اشاره کرد و گفت: شرایط آب و هوایی در رشت به گونه‌ای است که در برخی از فصول سال امکان اجرای آسفالت وجود ندارد و در حال حاضر در بهترین شرایط آب و هوایی به منظور اجرای آسفالت قرار داریم و باید از این فرصت برای رفع مشکلات و ترمیم آسفالت استفاده کرد.