عزم شهرداری رشت برای تحول در خدمات شهری؛ از زیباسازی ورودی ها تا لایروبی رودخانه ها
جلسه ویژه پیگیری پروژه های خدمات شهری امروز با ریاست شهردار و حضور معاونان خدمات شهری، مالی و اقتصادی، حمل ونقل و مدیران عامل سازمان های پسماند، سیما منظر و کودآلی برگزار شد. به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، صبح امروز سه شنبه جلسه ای با محوریت پیگیری و تسریع پروژه […]
جلسه ویژه پیگیری پروژه های خدمات شهری امروز با ریاست شهردار و حضور معاونان خدمات شهری، مالی و اقتصادی، حمل ونقل و مدیران عامل سازمان های پسماند، سیما منظر و کودآلی برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، صبح امروز سه شنبه جلسه ای با محوریت پیگیری و تسریع پروژه های خدمات شهری به ریاست شهردار رشت و با حضور معاونین خدمات شهری، مالی و اقتصادی، حمل و نقل و امور زیربنایی و مدیران عامل سازمان های پسماند، سیما منظر و کودآلی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، رحیم شوقی شهردار رشت با تأکید بر لزوم هماهنگی و هم افزایی میان دستگاه های اجرایی، بر اولویت دهی به پروژه های دارای بازدهی سریع برای شهروندان تأکید کرد و خواستار ارائه برنامه زمان بندی مشخص برای کلیه پروژه های مورد بحث شد.
ساماندهی و زیباسازی بصری ورودی های شهر
در این جلسه، بر ضرورت بازطراحی و زیباسازی بصری ورودی های شهر به ویژه میدان ورودی از سمت جاده تهران به عنوان یکی از مطالبات جدی شهروندان و جلوه ای از هویت شهری رشت تأکید شد.
مدیریت منابع آب و مکانیزه سازی آبیاری فضای سبز
با توجه به اهمیت مدیریت بهینه منابع آبی، موضوع مکانیزه سازی سیستم آبیاری فضای سبز شهری به طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم اجرای سیستمهای نوین آبیاری برای کاهش مصرف آب و افزایش بهرهوری تأکید شد.
پردازش خطوط کود آلی و مدیریت پسماند
در ادامه جلسه، روند پروژه پردازش خطوط کود آلی با حضور مدیرعامل این سازمان و معاونین مربوطه مورد ارزیابی قرار گرفت. شهردار رشت با اشاره به اهمیت تحقق اهداف زیست محیطی، بر لزوم تبدیل این مرکز به یک واحد درآمدزا و افزایش ظرفیت پردازش پسماند تأکید کرد .
همچنین در خصوص توسعه و بهبود فرآیندهای مدیریت پسماند شهری، بر اجرای دقیق طرح های تفکیک از مبدأ و افزایش بهره وری خطوط پردازش، دستورات لازم صادر شد.
برنامه ریزی برای افتتاح پروژه های عمرانی و خدماتی
مدیریت شهری در این نشست بر عزم جدی خود برای خدمت رسانی هرچه بیشتر به شهروندان تأکید کرد.
در این راستا، برنامه ریزی مدونی برای افتتاح ۵ پارک محله ای در ماه های آتی صورت گرفت تا گامی مؤثر در راستای افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد نشاط اجتماعی در محلات مختلف شهر برداشته شود .
لایروبی رودخانه های سطح شهر
مسئله حیاتی لایروبی و ساماندهی رودخانه های سطح شهر از دیگر محورهای اصلی این جلسه بود. با توجه به نزدیکی فصل گرما و اهمیت روانسازی جریان آب، شهردار رشت بر تسریع عملیات لایروبی رودخانه های گوهررود و زرجوب تأکید ویژه داشت و خواستار رفع موانع و برخورد جدی با نقاط آلوده کننده این رودخانه ها شد. بر اساس برنامه، عملیات لایروبی در سه محور تعیین شده با جدیت دنبال خواهد شد .
در پایان جلسه، شهردار رشت با اشاره به اهمیت تحقق اهداف تعیین شده، بر نظارت مستمر میدانی بر روند پیشرفت پروژه ها تأکید کرد.


ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0