پایداری مردم ایران، جهانیان را متحیر کرده است/ لزوم بهره گیری از ابزار هنر در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت

استاندار در جلسه ایثار و شهادت گیلان:

 

استاندار گیلان با اشاره به ایستادگی مردم در جریان جنگ های اخیر، گفت: پایداری شبانه روزی ملت ایران برای ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب، شاهکاری ماندگار در تاریخ کشور است که جهانیان را متحیر کرده است.

 

به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان؛ هادی حق‌شناس عصر امروز (شنبه) در جلسه ستاد ایثار و شهادت که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، اظهار کرد: امنیت، آرامش و اقتدار امروز کشور مرهون جانفشانی شهدا، جانبازان و خانواده‌های معظم ایثارگران است.

 

وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید به نسل جوان منتقل شود، افزود: دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند در کنار خدمات‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، در حوزه تبیین و ترویج این فرهنگ ارزشمند نیز اهتمام ویژه داشته باشند.

 

استاندار گیلان با اشاره به نقش شهدا در حفظ استقلال و عزت ایران اسلامی گفت: هر میزان که بتوانیم آرمان‌های شهدا را در جامعه زنده نگه داریم، به همان اندازه در برابر تهدیدات و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی مصون خواهیم بود.

 

حق‌شناس با بیان اینکه ملت ایران در طول دهه‌های گذشته همواره در معرض فشارها، تهدیدها و توطئه‌های دشمنان قرار داشته است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به ایمان مردم، رهبری حکیمانه رهبر شهید انقلاب و روحیه ایثار و شهادت، همه این تهدیدها را پشت سر گذاشته و امروز مقتدرتر از گذشته با رهنمودهای مقام معظم رهبری در منطقه نقش‌آفرینی می‌کند.

 

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه فرهنگ مقاومت برگرفته از مکتب عاشوراست، بیان کرد: دشمنان تصور می‌کردند با فشارهای سیاسی، اقتصادی و اقدامات نظامی می‌توانند ملت ایران را از آرمان‌های خود دور کنند، اما ملت ایران نشان داد در برابر زیاده‌خواهی آمریکا و رژیم صهیونیستی تسلیم نخواهد شد.

 

حق‌شناس با اشاره به توانمندی‌های علمی و عمرانی کشور بیان کرد: ساخت سدها، سیلوها، فرودگاه‌ها، ساختمان‌های بلندمرتبه و بسیاری از پروژه‌های بزرگ، از دستاوردهای علمی و مهندسی جوانان و نخبگان ایرانی است.

 

وی افزود: شاید کشورهای دیگر نیز چنین سازه‌هایی را بسازند، اما آنچه ملت ایران را متمایز می‌کند، سرمایه‌های معنوی، عشق به وطن، باورهای دینی و اعتقادات ریشه‌دار مردم است که جامعه را زنده و پویا نگه می‌دارد.

 

استاندار گیلان با اشاره به حوادث و تحولات حدود ۷۰ روز اخیر و جنگ رمضان تصریح کرد: مردم ایران در این مدت بدون خستگی و با همان باور و اعتقادی که روز نخست داشتند، پای ارزش‌ها و آرمان‌های خود ایستادند؛ در حالی که همچنان داغدار رهبر شهید و دیگر شهدای عزیز هستند و این میزان از همراهی و همبستگی، در کمتر کشوری دیده می‌شود.

 

حق‌شناس با بیان اینکه این روحیه ریشه در تاریخ، فرهنگ ایرانی و آموزه‌های اسلامی دارد، گفت: باید این حوادث و رشادت‌ها برای نسل آینده مستندسازی و روایت شود، چرا که متأسفانه در بسیاری از مقاطع، تاریخ ایران به‌درستی روایت نشده است.

 

وی با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از هنر و رسانه برای انتقال مفاهیم ایثار و مقاومت گفت: همان‌گونه که دفاع مقدس با آثار هنری و سینمایی ماندگار شد، امروز نیز باید رشادت‌ها و وقایع جنگ رمضان و ایستادگی مردم ایران با استفاده از ابزارهای هنری، فیلم، مستند و روایت‌های ماندگار برای نسل‌های آینده ثبت شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © 2026 گیلان بهتر نوین | Ascendoor News by Ascendoor | Powered by WordPress.